Szerintetek ez most pozitív vagy szellem csíkos?
Kémiai? Hmmm nem tudom akor két fajta teszt csapna be? Na mindegy lesz ami lesz. Szép napot mindenkinek 😘
Nem tudod mi az kémiai?
Az, amikor késéskor is halvány a teszt, mint pl ez. És a végén megjön.
Szerintem is kémiai sajna :(
Nem egyformakkal tesztelt, igy nem is latni az erosodest. Ket különböző tesztet nem lehet osszehasonlitani. De valoban halvany. 3 napja kesik?
Nekem volt ilyen igaz 4 napos kesesnel, nagy orom volt de vegul megjott
Így néz ki ha ősze teszem a tegnapival.
Teljesen ősze vagyok már zavarodva .
Na lényegtelen még hétfőn el lövök egy tesztet az már csak eredményesebb lesz és meg lássuk hogy mi lesz . Viszont most nézem a múlt hónapi naptáramat 35 napra jött meg, normális esetben 31 naposak a ciklusaim, de ha véletlen ez a hónap is 35 napos lenne akor normális esetben ma kéne meg jöjjön . Na mindegy ijenkor az ember próbálja nyugtatni magát hogy lehet ezért lehet azért szóval nem marad más választásom csak várni.
Egy helyesírási szótárat vegyél a kezedbe.
Borzasztó.
És a kommentelő szépen leírta, hogy két KÜLÖNBÖZŐ TESZTET NEM HASONLÍTUNK ÖSSZE! Erre te most mit csinálsz,összehasonlításképp befozózol két különbözö tesztet.
A másik kérdésedben azt írtad, hogy csináltál ugyanolyan márkát is, de az halványodott.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!