Szerintetek ez most pozitív vagy szellem csíkos?
jún. 28. 13:13
11/71 anonim válasza:
Én is látom és színes. Bíztató. Testtelj ismét. Drukkolok!
12/71 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊😘
jún. 28. 14:06
14/71 A kérdező kommentje:
jún. 29. 05:11
15/71 anonim válasza:
Vegyél egy másik tesztet. Én ezt pl sose láttam még, hiába tűnik pozinak ez most valahogy színtelen. Legalábbis mobilról nézve.
Vegyél x-epilt, predictort vagy facellet. Azon szép lesz, ha valóban terhes vagy. Én tuti rohannék a boltba xD
16/71 anonim válasza:
Az nem színes, csak a régens helye. Ez így negatív.
17/71 anonim válasza:
Jaj ez teljesen negativ. Nincs szine annak a csiknak. De hiaba mondjuk neked hogy nem vagy terhes, te mar valoszinu idopontot is foglaltal az elso uh-ra.
Nagyot akartal mutatni az utolsó teszteddel, valószínű nem ezekere a valaszokra szamitottal.
18/71 A kérdező kommentje:
De igen színes bordó vagy milyen csak reggel 4kor csináltam és nem úgy látszott ahogy kelet volna
jún. 29. 14:05
19/71 A kérdező kommentje:
jún. 29. 14:09
20/71 A kérdező kommentje:
Tudom milyen a színtelen "szellem csík " az szürke de, enek színe van az biztos! Hogy ebből mi lesz majd kiderül ...
Ha sikerül nagy öröm lesz, ha nem akor ez van majd fog ha akar!
Ez a 3 hónapunk van még idő!
jún. 29. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!