Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lett a terhesség...

Pozitív lett a terhesség teszt voltam dokinál és ő nem látta a babát csak embrió csómot és aggódom hogy ebből lehet még baba?7 év után sikerült most ez nekünk

Figyelt kérdés
2024. jún. 26. 09:49
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
23%

Akármennyire is tudatlan Mária, legalább van intelligenciája...

Sokak itt a gyakorin csak almodhatnak róla...

júl. 22. 20:54
 32/46 anonim ***** válasza:
27%

36-os normális vagy? el vagy tévedve de nagyon. Szerintem is elég gáz hogy abortuszt kívángatsz másnak de még, hogy ennyire pumpálod magad feleslegesen.

Szánalmas vagy!

júl. 23. 10:02
 33/46 anonim ***** válasza:
57%

Mi van majmok, már privátban is jön a fröcsögés? Lehet védeni a putrisokat, vegyétek magatokhoz mindet! Aztán csodálkozunk, hogy sorra telnek meg a börtönök meg a gyermekotthonok.

Fogjuk fel kis agyacskánkkal végre, hogy szülni nem alapjog! Nem kell mindenkinek! Az ilyennek meg pláne nem!

júl. 24. 03:54
 34/46 anonim ***** válasza:
69%
Hová lett az eleje, hogy Jó napot kívánok, Sipos Mária vagyok...🤣
júl. 24. 06:44
 35/46 anonim ***** válasza:
12%
33 # a majom az te vagy :D szülni alapjog, de lehet, hogy neked nem kellett volna, mert egy kultúrálatlan vadember vagy nő létedre :D sajnos ezt adod tovább te is...
júl. 24. 10:03
 36/46 anonim ***** válasza:
65%

35, tán te vagy a petruska a privát üzenetek közül?

Szülni NEM alapjog. A gyereknek van ahhoz joga, hogy megfelelő szülei legyenek. Aki a saját testével sincs tisztában és 7 év próbálkozás alatt egy idevágó könyvet nem tudott elolvasni, az nem megfelelő szülőnek! El lehet felejteni azt, hogy szaporodni mindenkinek lehet, kell vagy kötelező. Rohadtul nem! Tele vannak így is a gyermekotthonok, van elegendő problémás gyerek. Nem kell gyártani a nyomort.

Gondold már el, ez a siposmari beszül egy szál szakma nélkül, funkcionális analfabétaként. Mi lesz a gyerekből? Ugyanolyan tudatlan funkcionális analfabéta, mint a kedves szülei. Nem fog tudni kitörni, nem lesz jobb élete, pedig minden gyereknek jár az, hogy többre vigye a szüleinél.

Ezt adom tovább a gyerekeimnek és nem azt, hogy szaporodni kell mindenáron, mert ahhoz mindenkinek joga van. Nem, ez egy kiváltság! Tetszik vagy sem, de egyes egyedül csak a gyereknek vannak alapjogai.

júl. 24. 13:42
 37/46 anonim ***** válasza:
7%
35 ös, Szerintem jobb, ha nem próbálod meggyőzni az abortuszozó válaszolót. Túlságosan unatkozik szegény ahhoz, hogy ne egy rakat badarságot hordjon itt össze. :)
júl. 24. 15:37
 38/46 anonim ***** válasza:
12%

36 # kezeltesd magad🤣🤣🤣 a társadalom nevében mondom 🙏🙏

Ui.: nem tudom ki irkál neked privátot, ennyire nem vagy fontos számomra 🤣

júl. 24. 15:42
 39/46 anonim ***** válasza:
15%
36- os: Te sem gondoltad komolyan, hogy majd diktátort játszol, hogy te itt nagyokoskodva megmondod, hogy ki szülhet? Meg kinek van joga hozzá :D szállj a magaslóról!!
júl. 24. 15:45
 40/46 anonim ***** válasza:
15%
Balogh Évike, én vagyok akit keresel! Te egy mondatból ítélsz, de itt fröcsögsz egész nap, mint a fába szorult féreg. Nem gondolod, hogy szánalmas a műsorod? Mi az, otthon nem kapod meg az igényeid? El tudom képzelni, hogy valami megtermett nagydarab nő vagy, aki ki sem látszik a fotelból és dirigál a családnak, akik már unják, ezért nem foglalkoznak vele, aztán idejön a gyakorira szitkozódni! Áss magadba inkább kicsit.
júl. 24. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!