Pozitív lett a terhesség teszt voltam dokinál és ő nem látta a babát csak embrió csómot és aggódom hogy ebből lehet még baba?7 év után sikerült most ez nekünk
Akármennyire is tudatlan Mária, legalább van intelligenciája...
Sokak itt a gyakorin csak almodhatnak róla...
36-os normális vagy? el vagy tévedve de nagyon. Szerintem is elég gáz hogy abortuszt kívángatsz másnak de még, hogy ennyire pumpálod magad feleslegesen.
Szánalmas vagy!
Mi van majmok, már privátban is jön a fröcsögés? Lehet védeni a putrisokat, vegyétek magatokhoz mindet! Aztán csodálkozunk, hogy sorra telnek meg a börtönök meg a gyermekotthonok.
Fogjuk fel kis agyacskánkkal végre, hogy szülni nem alapjog! Nem kell mindenkinek! Az ilyennek meg pláne nem!
35, tán te vagy a petruska a privát üzenetek közül?
Szülni NEM alapjog. A gyereknek van ahhoz joga, hogy megfelelő szülei legyenek. Aki a saját testével sincs tisztában és 7 év próbálkozás alatt egy idevágó könyvet nem tudott elolvasni, az nem megfelelő szülőnek! El lehet felejteni azt, hogy szaporodni mindenkinek lehet, kell vagy kötelező. Rohadtul nem! Tele vannak így is a gyermekotthonok, van elegendő problémás gyerek. Nem kell gyártani a nyomort.
Gondold már el, ez a siposmari beszül egy szál szakma nélkül, funkcionális analfabétaként. Mi lesz a gyerekből? Ugyanolyan tudatlan funkcionális analfabéta, mint a kedves szülei. Nem fog tudni kitörni, nem lesz jobb élete, pedig minden gyereknek jár az, hogy többre vigye a szüleinél.
Ezt adom tovább a gyerekeimnek és nem azt, hogy szaporodni kell mindenáron, mert ahhoz mindenkinek joga van. Nem, ez egy kiváltság! Tetszik vagy sem, de egyes egyedül csak a gyereknek vannak alapjogai.
36 # kezeltesd magad🤣🤣🤣 a társadalom nevében mondom 🙏🙏
Ui.: nem tudom ki irkál neked privátot, ennyire nem vagy fontos számomra 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!