Hogy lehet túlélni a terhesség első időszakát? Hanyinger ,mindnen szagtól ,látványtól ,roszul vagyok.semi ételt nem kívánok ,de közben éhes vagyok. Gyümölcsös élek . És vannak kisebb gyerekeim, kinnal ettem meg őket. Nem tudok főzni sem normálisan.
Figyelt kérdés
márc. 13. 09:09
1/12 anonim válasza:
Én végig ezt éltem át. Többször voltam kórházba haza kellett költöznünk a szüleimhez mert képtelen voltam bármit is csibálni. Ha az orvosig eljutottam hányás vagy ájulás nélkül örültem...
2/12 anonim válasza:
Nekem szülésig ez volt, de ez ritka. Úgy bírtam ki, hogy úgysem tudtam tenni ellene, elviseltem, de borzalmas volt. Egy gyerekem van, pont ezért, nem tudnám ellátni terhesen.
3/12 anonim válasza:
És vannak kisebb gyerekeim, kinnal ettem meg őket.
Azért olvastam én itt már elég sokmindent, de ez :D
4/12 anonim válasza:
Én 15 hetes vagyok és detto. Folyamat. Mindentől. A hústól főképp. A zöldság gyümölcs időszakos, de én is azon élek, semmi más nem esik jól. Valaki aztmondta lehet a végéig kitart. 😩
5/12 anonim válasza:
Ismerősömnek 37. hétig de nem csak hányinger, hanem hányás minden nap, mindentől.
Egy időben kórházban kezelték, kapott infúziót, mert kétséges volt, megmarad-e a magzat, olyan szinten lefogyott és kiszáradt. :(
Neki sincs több gyereke.
7/12 A kérdező kommentje:
Na most olvasom az elírást..🙂a mai nap katasztrófa volt. És még a fejem is fájt egész nap.nagyon bízok benne hogy nem marad végig így.mindnekinek kitartást aki hasonlóan van.
márc. 13. 19:28
8/12 anonim válasza:
7# bocsi, nem akartalak kifiguràzni, de olyan vicces volt. Kitartás.
9/12 anonim válasza:
Nekem 11. Hetre lett jobb de ami segit a rágó, citromos víz, tejet kortyolgatok. 3 gyerekünk van már. Pokol volt. Első heten csak sirtam. Fel sem tudtam kelni
10/12 Cubina válasza:
Lehet, hogy nem kéne erőltetni a kisgyerek evést, akkor talán nem lennél rosszul. :)
Viccet félretéve, sokan mondták, hogy egy-két pohár kóla segít ilyenkor. Elmúlik a hányinger is és viszel be plusz kalóriát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!