Pozitív lett a terhesség teszt voltam dokinál és ő nem látta a babát csak embrió csómot és aggódom hogy ebből lehet még baba?7 év után sikerült most ez nekünk
Két gyerekem van. Pontosan a gyerekek érdekében remélem, hogy ez a szerencsétlenséghalmaz nő NEM SZÜL! Mit gondolsz, aki azt se tudja, hogy most akkor terhes vagy sem, az hogyan fogja felnevelni a gyereket? Mit fog az megkapni az életben? Semmit az égvilágon! Nem a kérdezőt kell védeni, hanem a gyereket.
Ne is haragudj, de mi a francnak egy olyannal gyerek, aki írni se tud rendesen? 21 éves kora óta próbálkoznak, most elvileg teherbe esett, de azt se tudja merre van arccal. Jó lenne tisztázni most már, hogy nem kell mindenkinek szaporodni. A gyerek érdekei az elsők.
Ha meg jössz a szeretet mindent megold kezdetű demagóg dumával: a szeretet nem etet, nem ruház, nem iskoláz ès nem indít el az életben.
23: kettovel mellettunk lakik egy “csalad” csaj 30 eves, hatodik kolykot varja eppen a hatodik apucitol, tobbi gyerek itt-ott-amott, neveloszuloknel.
Amikor a vedono volt nalunk valamelyik nap, bizony megkerdeztem tole, hogy ha mar elvettek tole egy rakas gyereket, ugyan miert nem kottettek el a korhazban? Mi ertelme, hogy nyakra-fore szul, es egy sincs nala??
Jo lenne erre valami torveny, hogy ne lehessen minden jottment, putris, iskolazatlan okadek embernek gyereket vallalnia. Kiszarni a gyereket a legkonnyebb, de minek vallal az, aki alkalmatlan? Akkor igenis az abortusz lenne a helyes megoldas, akarmennyire vagdalkozol ellene. De varom a te javaslatodat, hogy lehetne az ilyen helyzeteket orvosolni, es tenni ellene. Es a “de bunkok vagytok” nem valasz, ezzel nem oldodik meg az alap problema.
Igazából az sem indít el semmit az életben, ha a másikra fröcsögünk, meg kígyót, békát kívánunk neki. Én nem így fogom a gyerekem nevelni. Ha valaki nehezebb felfogású is, ha így van egyáltalán, akkor csak tovább haladok, nem fogok odaállni elé és azt kívánni, hogy menjen el abortuszra. Mert, ha én ilyen teszek, joggal kívánhatja ő is nekem viszont.
Bocs, de emellett nem tudtam elmenni. Sok olyan gyerek van, akik maszatosak, koszosak, neveletlenek, nincs ezen mit megbotránkozni. Olyan is van, akinek a szülei postán dolgoznak meg kőműves az apja, nagyapja, (és elnézést, nem leszólom a munkát) mert valahogyan nem volt pénz az iskoláztatásra és megmaradt egy szinten, ahova 8 ált. elég, de tisztességesebb, kedvesebb és törödőbb gyereket tud nevelni, mint az akinek luxus kecója van, mert ügyvéd, bankár stb., tehát volt lóvé a taníttatásra.
Nem a kérdezőt védem egyébként, csak én egyszerűen már ezeket az indulatokat nem értem egyes emberektől...nem csak Tőled. Miért kell bármiért is bántani a másikat?
Magamban lehet megjegyzést teszek, de nem kívánom a másik ember gyerekének a halálát. Hova tűnt az empátia?
25, miért hasonlítod a kérdezőt, egyetlen kérdése alapján a 122 gyereket vállaló családhoz? mi köze van az itteni kérdésnek a te szomszédodhoz?
Akkor se fogok abortuszt kívánni senkinek. Valószínű, hogy 7 éve vágyik gyerekre, nem potyogtatja a babákat ide oda. Persze más dolog, hogy valahol az látják megoldásnak, hogy a gyerek után járó családi pótlék majd kihúzza a francból őket, a hónap elején, de azért itt nagyon nem erről van szó. Oda lehet menni és ott elmondani a véleményét az embernek, de itt idevágni egy ilyet meg ehhez hasonlót, eskü nem értem.
Sokáig én sem tudtam, hogy amúgy hogyan működik a testem, peteérés, meg még hőmérsékletváltozás is zajlik ilyenkor, buta voltam a témában nő létemre. Itt volt a gyakori, a google, a facebook csoportok és rájöttem mindenre, anélkül, hogy megkaptam volna, hogy ejj de egy idióta vagyok. :D
Az nem nehezebb felfogás, hogy HÉT ÉV ALATT, amíg toszatta magát az urával, egy nyomorult bioszkönyvet nem tudott elolvasni és megtanulni, hogy ugyan miként jön létre a humán utód. Vagy egy miluklubos cikket. Vagy megkérdezni az orvost. Mert más egy tizenpár éves rettegő tini, akinek elszakad a gumi, de az meg legalább az anyjának szól. Itt meg?!
De, igenis megbotránkoztató az, hogy neveletlen, szotykos kölykök rohangálnak az én adómból etetve, miközben ezer jobb és hasznosabb dologra is lehetne fordítani a pénzt. 13 napos a kislányom, bent kellett feküdnöm a terhesség utolsó 2 hetében. Maradjunk annyiban, hogy a terhesosztályra meg a gyerekágyra látogatókon pontosan az látszott, hogy rohadtul nem való nekik a gyerek.
Nyugodtan kívánhat nekem is abortuszt, aki csak akar, de ne hasonlítsuk már össze a kettőt. Diplomás, 10 éve aktív munkaviszonnyal rendelkező, folyamatosan továbbképzésre járó, önálló nő vagyok, aki tudja hogyan működik az emberi test. Sőt, még írni-olvasni is tudok! Erre te itt akarsz összevetni ezzel a kérdezővel, aki tulajdonképpen funkcionális analfabéta, alig tudta megírni a kérdést és süt róla, hogy az életben semmire sem megy majd. De milyen király, kell neki a gyerek, mert kell és kész. Micsoda életcél ez, kérem! Mindegy, hogy a gyereknek egy ép cipője nem lesz, mindegy az is, hogy sosem fog kitörni a putriból és ugyanolyan tanulatlan funkcionális analfabéta lesz, mint a szülei. Termeljük csak a nyomort, mert szülni alapvető jog. A gyerek jövője meg kit érdekel, hàt az a lényeg, hogy mennyire akarják meg jaj de szeretik. Aztán majd majdnem kinyírják, mert ha a kérdező az alapokkal sincs tisztában, hogyan fog ellátni egy kisbabát? Hogyan eteti, öltözteti majd? Ha beteg lesz, akkor is itt fog kérdezősködni?
Marha nagy tisztesség a nyomorba szülni és ott nevelni gyereket, hogy nélkülözzön. Ezer meg egy ilyet ismerek, marha boldogok tényleg. Igaz, hogy ha nem lenne adomány rendszeresen, akkor éhen döglene a família, de biztos ez a boldogság kulcsa.
Pontosan az bizonyítja az empátiámat, hogy nem engedném szülni azt, aki alkalmatlan rá. Ugyanis az a védtelen, ártatlan kisgyerek iszonyúan megszívja majd. Nem fog tudni kitörni, nem fog tudni fejlődni. Viszi tovább a generációs nyomort. Na, ezt elkerülni és erre törekedni kell. Ez az empátia és nem az, hogy sajnálgatom az ilyen ostobákat. Tudod, vannak olyanok, akiknek meg kell mondani, hogy hülyék, mert maguktól nem tudják. Na, a kérdező pontosan ez a kategória.
Az meg a te saját szegénységi bizonyítványod, hogy csesztél rá megkérdezni anyádékat a testedről és a felvilágosító órán se figyeltél.
Nincsen semmilyen szegénységi bizonyítványom, mert nem ma történt, hogy nem tudtam a testemről túl sokat, de lehet van, aki így születik. :) Neked van szegénységi bizonyítványod, mert még mindig nem bírod felfogni, hogy nem kívángatunk abortuszt senkinek. Mármint, ha ezt Te írtad. Nekem is van diplomám, 2 is, sőt mesterdiplomám és nem az a hülye fajta leány vagyok, annak ellenére, hogy alkoholista szülők gyermeke vagyok. Ilyen is van. Aztán? Gyermeket várok, és nagyon remélem, hogy emiatt senki nem mondja majd, hogy dobjam el magamtól, mert milyen nagyszülei vannak. Akkor is megadom a tiszteletet, engem így neveltek, mindennek ellenére, még ha hülyeséget is kérdez, vagy tudatlanabb, ismerethiányosabb.
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy egy db kérdést írt ki, ebből már minden szerencsétlenről le van szűrve, meg még meg van kb átkozva.
A 13 napos kislányodnak több szüksége van rád, mint a kérdezőnek szerintem.
Na de nem is akarok vitatkozni, sehova nem vezet, egyszerűen csak kiakasztó, hogy másnak ilyet kívánunk.
Szép napot a továbbiakban mindenkinek.
Ja, szóval a nyomorba szülés támogatása az empátia netovábbja, de én, aki a gyerek érdekeit nézem, rohadjak meg, hogy az ilyen putrist inkább elköttetném a francba, mert nem érdemel gyereket. Demagóg gyökér vagy, az a helyzet.
Az meg, hogy gyereket vàrsz, nulla ide vágó jelentősséggel bír. Nem kell ellágyulni a hormonoktól. Add meg a tiszteletet nyugodtan, majd utána gondold végig, hogy ilyenekre költjük az adóforintok milliárdjait, amikor mondjuk tanári fizetésre vagy ápolókra is mehetne. Esetleg magasabb orvosi ösztöndíjra, hogy ne legyen ekkora eü dolgozói hiány. De nem, mi inkább putrisék neveletlen pujáit etetjük ebből, mert a magadfajta kva nagy empatának ettől lesz boldog a napja.
Sajnálom, hogy neked ilyen megkeseredett az életed. :) Amúgy ez a demagóg honnan szalad ki belőled, ebben a szövegkörnyezetben? :D Na mindegy is. Nem vagyok ellágyulva a hormonoktól, de aztán, ha mégis, akkor sem küldök senkit abortuszra, mert nekem fáj adót fizetni (plusz birkaként ugyanazt szajkózom, amit minden második magyar, mert azt hiszem akkor képben vagyok a politikával) és jobban esik bántani másokat.
Nem vagyunk egyformák szerencsére. Nagy, nagy szerencsére. :)
En is gyereket varok, es ragom a kormom, vajon meglesz e minden a kisbabamnak, fel tudom e a ferjemmel egyutt tisztessegesen nevelni, ha ne adj isten tortenik vele vagy velem valami, hogy fog felnoni a lanyunk, egeszseges legyen, stb. Szoval aggodok.
Ezek meg siman lepotyogtatnak annyit amennyit nem szegyellnek, tudjak, ugyis eltartja oket valaki. Es ezt mar unom. El kell jonni Bekes megyebe, meg lehet nezni hova jutottunk a nagy empatiaval. Nem minden gyerek ajandek, es nem minden ember erdemli meg, hogy szulo legyen. Ennyit errol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!