Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív lett a terhesség...

Pozitív lett a terhesség teszt voltam dokinál és ő nem látta a babát csak embrió csómot és aggódom hogy ebből lehet még baba?7 év után sikerült most ez nekünk

Figyelt kérdés
jún. 26. 09:49
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
96%
remélem ez csak egy kamu kérdés
jún. 26. 09:52
 2/46 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem kamu, ilyet nem tud senki kitalálni 🤣
jún. 26. 09:54
 3/46 babyboom567 ***** válasza:
85%
Bocsi, de hány éves vagy?Van bármi fogalmad, hogyan fejlődik ki a "baba"?
jún. 26. 09:56
 4/46 anonim ***** válasza:
70%

Embrió csomó 😅

Gondolom ön már nem fiatal csirke ha hét éve próbálkoznak.

Ha így van, ez esetben megkérdezném, hogy hol volt amikor biológia órán vettek a tananyagot

Bár nem mai csirke, nem hiszem, hogy annyira öreg lenne, hogy kapált a földeken biosz óra alatt.

Akárhogy is van, meg pótolhatja a tudatlanságát, lapozza fel a a tankönyvet, biztos be tudja szerezni valahol.

Ha felkapozta, nézze meg hogy fejlődik a kisbaba.

Ugyanis nem csak úgy ott terem, fejlődik, aminek a része az ön által említett embrió csomó 😄

Tisztelettel

Antal Mancika...

jún. 26. 10:01
 5/46 anonim ***** válasza:
56%

3, huszonnyolc éves szegény fogyatékos gyerek, ott van a nevében...

ne aggódj kislány, csak szólj a gondozódnak, hogy nem szeretnél pici babát, ő elvisz a doktor bácsihoz és megoldja!

(értem én hogy emberi jogok meg minden de néha tényleg jobban járnánk ha legalább a súlyos szellemi fogyatékosokat kasztrálni lehetne...)

jún. 26. 10:16
 6/46 anonim ***** válasza:
36%
Fu 6os mekkora sutyerak vagy
jún. 26. 10:19
 7/46 babyboom567 ***** válasza:
74%

Hiába van a 6-os válaszoló lepontozva, igaza van.

Na most vagy kamu a kérdés, vagy nem kellene szaporodni,ha ennyi idős korára halvány fogalma sincs, hogyan fejlődik ki egy "baba".És ahelyett,hogy ide írogat kb 3mp alatt tudná megnézni a neten.És 7 év alatt mióta gyereket akar, sem volt ideje rá.

jún. 26. 10:25
 8/46 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem sutyerákbm a 6-os. Igaza van. Attól, hogy valaki képes gyereket nemzeni, az nem jelenti azt, hogy kell is neki. A kérdés meg - ha nem kamu - igenis azt a látszatot kelti, hogy az illetőnek baromira nem kellene szaporodnia.
jún. 26. 10:27
 9/46 anonim ***** válasza:
48%

Az már azért komoly ha 21 éves korodtol gyereket akarsz ..

Nem azért, de érettségi legalább megvan?

Vagy éltek az uraddal oszt a szaporodás az életcél?

jún. 26. 10:48
 10/46 anonim ***** válasza:
39%

Tényleg mekkora bunkók vagytok! Még, ha igazatok is van (valahol)...

De nem ismerjük őket és tele vagytok előítéletekkel. Én elhiszem meg én is látom, mi van, de lehet, hogy egy kedves, szerető családba érkezik a pici. Attól, hogy nem tudja, mi az az embriócsomó vagy 7 éve remélnek, nem biztos, hogy értelmi fogyatékos. Lehet, hogy tanulatlan vagy egyszerű, de lehet, hogy nem. Viszont nagyon vágynak egy gyerekre. Nem kívánom nektek, hogy átmenjetek ezen valaha is.

Kedves Mária!

Mivel pozitív lett a teszt, nagyon jól tetted, hogy elmentél az orvoshoz. Biztos nem mertél tőle kérdezni. Az embriócsomó jót jelent, azt jelenti, valós a terhesség és, ha minden rendben megy, akkor abból kialakul majd az embrió, akinek lesz majd szívhangja és magzat lesz majd.

Minden jót és boldog babavárást kívánok!

jún. 26. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!