Napokon keresztül pozitív LH teszt?
2 hónapja kezdtem el LH tesztet használni, hogy jobban megismerjem a ciklusomat. Előző ciklusom 33 napos volt (átlagosan ennyi szokott lenni, néha 1-2 nappal rövidebb), ehhez pedig a teszt alapján 20-21. napon volt ovum. Mostani ciklusban a 20. napon mosolygott a digitális CB, utána következő napokban már negatív volt. Innentől számítva a 7. dpon ismét az ovukor jellemző tüneteim voltak, gondoltam csinálok egy ovu tesztet mert mi van ha mégis később repedt meg a tüsző erre ez is pozitív lett. Azóta 3 napja minden ovutesztem egyre pozitívabb. Kiváncsi vagyok volt e veletek ilyesmi. Késői ovum lenne és az első pozitív teszt nem azt jelezte ? Normális egyáltalán, hogy 3 napig folyamatosan pozitív a teszt?😅
Kezdő vagyok a témában tényleg így építő jellegű kritikákat várnék.
Ui.: egyébként ma vagyok 6. dpon, szombat körül esedékes a mensi
Csatolok egy képet a mai tesztről, hogy lássátok milyen.
Ma van 10. Dpo. Utolsó javaslatára ma reggel csináltam egy tesztet, de totál negatív lett. Az LH még pozitív, valamennyivel talán halványabb, mint tegnap. A képen felül 10-es one step teszt, alatta a mai LH, legalul pedig a tegnapi LH teszt.
Így hogy terhes nem vagyok valakinek esetleg más tipp mitől lehet magas az LH szint ??
Sziasztok!
Ma már 3. napja hogy késik. Volt ma egy nagyon halvány pozitívnak nem mondható tesztem (rendes terhességi). LH-t azóta nem néztem, de így három nap késés után a rendes tesztnek mutatnia kéne már rendesen erősen. Úgyhogy baba sajnos nincs, ha a héten nem jön meg elmegyek dokihoz.
Úgyhogy az esetemből tanulva szerintem nem jó ez az LH tesztelés ciklus végén. Azóta utána olvastam mi ennek a jóstesztnek a lényege, hát nem tudom😅😅 Lehet valakinél beválik, nálam full nem terhességet mutatott.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat mindenkinek.🥰
Kedves utolsó!
Írtam legutoljára, hogy sajnos nem. Akkor 45 nap után jött meg, stresszes időszak volt. Azóta új hónap új remények. 😁
Így én ezt az lh tesztes dolgot senkinek nem ajánlom! Becsapós😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!