Ha 4 órán keresztül nem eszem, nem pisilek, akkor termelődik annyi hcg hogy az újabb teszt is pozitív legyen?
Reggel 6kor teszteltem (van is fent kérdésem képpel), és pozitív lett, de szeretnék másfajta tesztet is csinálni, mert még mindig nem merem igazán elhinni, csak a saját megnyugtatásomra csinálnám.
3 napos a késés, vaterás one step egyértelműen de halványan pozitív, csinálnék egy x-epilt is, csak attól félek, hogy rövid az idő és nem fogja mutatni.
Már 33 éves elmúltam, több mint egy éve nem jött össze, szóval ezért vagyok ennyire beparázva az egésztől.
Nézd, ha pozitív lett, akkor teljesen felesleges újabbakat csinálni.
A 4 óra vagy elég, vagy nem, attól is függ, hogy már hány napja késik.
Ha nagyon nem bírod, inkább holnap reggel csinálj más fajtát.
Gratulálok a babához!
Köszönöm! Nem nagyon hiszem, hogy kibírom holnapig, de majd meglátom :)
Ja, és természetesen nem "nem eszem", hanem "nem iszom" akart lenni...
Ha pozitív, akkor pozitív. Nincs mit rajta nem elhinni. Ha nekiállsz 4 óránként tesztelni, akkor meg azt éred el vele, mivel nagyon korai terhességről beszélünk, hogy nem lesz elég koncentrált a vizelet, ezért ami reggeli koncentrált vizeletből halvány pozitív lett, az elképzelhető, hogy terhesség ellenére is 4 óra múlva negatív lesz. Na és akkor meg elkezdesz kombinálni, hogy akkor most mégsem vagyok terhes, vagy mi van?
Van egy pozitív teszted, ha mindenképpen ismételni akarsz, hogy biztos legyél benne, akkor 2 nap múlva reggeli vizeletből ismételj, ugyanis a HCG 2 naponta duplázódik!
Vagy igen, vagy nem.
Igaza van az elsőnek, ha pozitív lett a teszt, akkor terhes vagy, ez biztos. Felesleges még több tesztet csinálni, főleg aznap. Holnap reggel tesztelj még egyet aztán már tényleg felesleges időpocsékolás ezzel bajlódni terhes vagy és kész :-) Álpozitív eredmény nincs.
A saját tapasztalatomat még leírnám. Amikor én voltam terhes és az első tesztet megcsináltam, akkor körülbelül reggel 9 óra körüli időben még itthon voltam mosdóban, aztán el kellett utaznunk be a városba (mi vidéken élünk) ügyeket intézni, illetve apósomat vittük még valahová, akkor vettem tesztet bent a városban és olyan délután 3 felé csináltam meg, és reggel 9-től kezdve nem voltam mosdóba. Inni ittam, enni ettem azt hiszem, csak nem voltam pisilni. Ez már pár napos késésénél történt, gyönyörű szép egyértelmű pozitív tesztem lett. De mivel kettőt vettem, mert még soha azelőtt nem csináltam tesztet, ha esetleg valamit elbaltázok, akkor legyen itthon még egy, így bár egyértelmű pozitív lett, másnap reggel megcsináltam a másikat is. Viszont ekkor valamikor hajnal felé voltam pisilni. Ennek eredményeképpen a reggeli vizeletből készült tesztem, mivel rövidebb idő telt el két pisilés között, halványabb volt, mint az előző délutáni. És bár a napok számára nem emlékszem, hogy mennyi ideje késett, de több, mint 3 napos késésről volt szó. Szóval ennyire nem mindegy, hogy mikor tesztelgetsz!
Nem lesz semmi bajod belőle, ha nyugodtan kivársz 1 vagy 2 napot! Csak az eredmény lesz ezzel sokkal biztosabb!
Csak nem bírtam magammal és megcsináltam :)
Borzasztó halvány lett, de látszik azért, szóval most már vettem néhány mély levegőt, és nyugton maradok. Jövő héten megyek orvoshoz.
Köszönöm nektek!
Kedves kérdező! Én is hasonlóan vagyok, mint te. Nekem is első baba lenne és én pedig 32 éves vagyok. Nagyon régóta várjuk és ezért nehéz elhinnem hogy most sikerült spontán. Én erős pozitivat teszteltem tegnapelőtt (pont péntek 13-án), mégis nehéz elhinnem. Van még egy ugyanilyen tesztem, és én is gondolkodom hogy meg kéne csinálnom azt is, de én reggeli első vizeletből csinálnám. És azon izgulok, nehogy negativ legyen. :)
De mindig mondogatom magamban, hogy nem szabad pesszimistának lenni, hisz pozitiv lett meg tünetek is vannak meg a mensi is elmaradt, nem tudom mitől félek.
Én jövőhéten megyek dokihoz, a kalkulátor alapján 6 hetes vagyok most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!