Ha 4 órán keresztül nem eszem, nem pisilek, akkor termelődik annyi hcg hogy az újabb teszt is pozitív legyen?
Reggel 6kor teszteltem (van is fent kérdésem képpel), és pozitív lett, de szeretnék másfajta tesztet is csinálni, mert még mindig nem merem igazán elhinni, csak a saját megnyugtatásomra csinálnám.
3 napos a késés, vaterás one step egyértelműen de halványan pozitív, csinálnék egy x-epilt is, csak attól félek, hogy rövid az idő és nem fogja mutatni.
Már 33 éves elmúltam, több mint egy éve nem jött össze, szóval ezért vagyok ennyire beparázva az egésztől.
Kedves utolsó!
Én is 32 vagyok, csak nekem második gyerkőc :)
Ha erős volt, akkor tuti minden rendben, de én is megcsinálnám a 2. tesztet is. Erős vagy, hogy még nem tetted :) Úgyhogy nyugodtan csináld meg, biztos minden rendben van. Én csak azért kattogtam rajta nagyon, mert olvastam rosszakat is a one stepről, meg halvány is volt. De két különféle halvány már tuti nem hazudik :)
Az erős meg még annyira sem
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!