Napokon keresztül pozitív LH teszt?
2 hónapja kezdtem el LH tesztet használni, hogy jobban megismerjem a ciklusomat. Előző ciklusom 33 napos volt (átlagosan ennyi szokott lenni, néha 1-2 nappal rövidebb), ehhez pedig a teszt alapján 20-21. napon volt ovum. Mostani ciklusban a 20. napon mosolygott a digitális CB, utána következő napokban már negatív volt. Innentől számítva a 7. dpon ismét az ovukor jellemző tüneteim voltak, gondoltam csinálok egy ovu tesztet mert mi van ha mégis később repedt meg a tüsző erre ez is pozitív lett. Azóta 3 napja minden ovutesztem egyre pozitívabb. Kiváncsi vagyok volt e veletek ilyesmi. Késői ovum lenne és az első pozitív teszt nem azt jelezte ? Normális egyáltalán, hogy 3 napig folyamatosan pozitív a teszt?😅
Kezdő vagyok a témában tényleg így építő jellegű kritikákat várnék.
Ui.: egyébként ma vagyok 6. dpon, szombat körül esedékes a mensi
Csatolok egy képet a mai tesztről, hogy lássátok milyen.
A digitális CB is ilyen erős (mármint a csík), csatolok arról is képet. Nem facelle teszt amúgy hanem Müller saját márkás de nagyon hasonlít hozzá, valószínű ugyan olyan az érzékenysége is. PCO-m elvileg nincsen, nemrég voltam dokinál, nincsenek ciszták, rendszeres a mensim, pattanásos sem vagyok, nincsen fokozott szőrösödés sem. Voltunk együtt az előző pozitív tesztnél, tehát ovu előtt. A terhesség befolyásolhatja az ovu tesztet is?😳
Itt a mai digitális tesztcsíkja, ez is mosolyog már 3 napja 😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!