Mensi szerü görcsök a pozitiv teszt elött?
Egy ideje probálkozunk már a babával. Tegnap kellett volna megjönnie , de nem jött. Viszont mensi szerü görcseim vannak és a mellem is duzzadt,érzékeny,már szinte fáj ha hozzáérek.
Percenként megyek wc-re, arra várva hogy megjöjjön,mert görcsölök,de sehol semmi.
Másnak is volt ilyen? Lehet baba a dologban?
Tesztet szerdán reggel akarok csinálni,ha addig se jön meg.
Mikor terhes voltam, ez az érzés a 15.hétig kitartott, bár a 9.héttől ritkábban éreztem.
Nem kell várni szerdáig...már késik, ha a tüneteket terhesség produkálja, már mots is pozit tesztelnél.
Ha nem terhesség akkor meg negatívat.
Sok sikert.
Nekem is érzékenyek voltak a melleim már a pozitív teszt előtt (pms nem volt jellemző nálam, ezért tűnt fel), szóval nálam összefüggött a babával.
A görcsökről azért nem tudok nyilatkozni, mert nekem menstruáció előtt/közben sem nagyon voltak és vannak görcseim, terhesen is inkább szúrkálást éreztem.
Szerintem is tesztelhetsz holnap reggel, ha terhes vagy szerintem 99%, hogy már mutatja (ugye a tünetekhez is kell egy bizonyos szintű hcg, amit már jelez a teszt).
Ha terhes vagy akkorva teszt már most mutatja, párszáz forint és nem keresed a tüneteket ha negatív.
Sokszor eljátszottam és nem is jött meg, de ahogy láttam a g tesztet másnap megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!