Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi szerü görcsök a pozitiv...

Mensi szerü görcsök a pozitiv teszt elött?

Figyelt kérdés

Egy ideje probálkozunk már a babával. Tegnap kellett volna megjönnie , de nem jött. Viszont mensi szerü görcseim vannak és a mellem is duzzadt,érzékeny,már szinte fáj ha hozzáérek.

Percenként megyek wc-re, arra várva hogy megjöjjön,mert görcsölök,de sehol semmi.

Másnak is volt ilyen? Lehet baba a dologban?

Tesztet szerdán reggel akarok csinálni,ha addig se jön meg.

jún. 17. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mikor terhes voltam, ez az érzés a 15.hétig kitartott, bár a 9.héttől ritkábban éreztem.

Nem kell várni szerdáig...már késik, ha a tüneteket terhesség produkálja, már mots is pozit tesztelnél.

Ha nem terhesség akkor meg negatívat.

Sok sikert.

jún. 17. 21:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt semmi ilyen. Mellfeszules csak menzesz előtt, illetve kB a terhesség 6. hete körül kezdődött. Addig annyi volt a tünetem, hogy nem jött meg. Illetve ezek az enyhe kis menzesz szerű görcsök.
jún. 17. 21:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is érzékenyek voltak a melleim már a pozitív teszt előtt (pms nem volt jellemző nálam, ezért tűnt fel), szóval nálam összefüggött a babával.

A görcsökről azért nem tudok nyilatkozni, mert nekem menstruáció előtt/közben sem nagyon voltak és vannak görcseim, terhesen is inkább szúrkálást éreztem.

Szerintem is tesztelhetsz holnap reggel, ha terhes vagy szerintem 99%, hogy már mutatja (ugye a tünetekhez is kell egy bizonyos szintű hcg, amit már jelez a teszt).

jún. 17. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha terhes vagy akkorva teszt már most mutatja, párszáz forint és nem keresed a tüneteket ha negatív.

Sokszor eljátszottam és nem is jött meg, de ahogy láttam a g tesztet másnap megjött.

jún. 17. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam is ez volt hogy nem jött meg és közben úgy görcsöltem hogy azt hittem biztos meg fog. Hát nem. De persze nem óramű pontossagu a testunk, ha csak nem gyógyszert szedsz úgyhogy ebből még bármi lehet. Csinálj egy tesztet, lehetőleg digitálisat.
jún. 18. 07:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Mivel késik már nyugodtan tesztelhetsz.
jún. 18. 07:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
jún. 20. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!