2 halvány pozítiv teszt mégis nagyon erős menstruációs görcsök 2 napja ma meg már erős vérzés.. 3 nap lenne a nem várt ig. Mi lehet?? Ez normális?
Valami eldulhatott, és megszakadt, valószínű nu,ma megjott a menstruációd.
Kémiai terhesség lehetett.
Mennyire volt pozitív a teszt? És milyen fajta?
Sajnos elofurdul, hogy becsaposak, pl itt is látni mostanában sok halvány pozi predit a nem várt elobb, ezért érdemes szerintem inkább megvárni, amíg késik, és akkor nem kell ilyenen agyalni.
Remélem legközelebb sikerül!
Korai vetélés...
Nincs semmi teendő. Van ilyen, csak sokan nem is tudunk róla.
Kémiai terhesség lehetett vagy a teszt vacak mint a predi pl.Életemben nem vettem olyat még mivel elég rossz a híre.
Milyen teszt volt?Nekem tavaly a Facelle mutatta a kémiait,voltam is vérvételen mert nem spontán terhesség volt és muszáj volt mennem és nagyon alacsony hcg lett majd lecsökkent és végül meg is jött a menzeszem.
Mivel még nem késett a pozitív tesztkor, én azt nem is mertem volna pozitívnak kijelenteni. Amíg nem késik, pont ezért nem szabad tesztelni, mert sok esetben csak csalódás követi.
Kémiai terhesség volt valószínűleg, ami kiürül a menstruációval, nincs teendő vele.
Akkor mi volt 2 napja?
De 3 nappal mensi előtt sem lesz pozitív az X-epil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!