Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért gyengülnek a tesztjeim?

Miért gyengülnek a tesztjeim?

Figyelt kérdés
Csütörtökön teszteltem predictorral, nem túl erős de jól látható csíkom volt, rá következő nap már attól enyhébben látszott, pedig az reggeli pisi volt, az első tesztet simán délelőtt csináltam. Teszteltem ma is, délután és semmi sem látszik, ha nagyon erőltetem akkor talán látok vmit de pl fotón nulla. Jelenleg 6 napja késik, ilyenkor már erősödnie kéne a tesztnek nem? A fiammal egy sima gagyi teszt, a nemvárt napján erős pozitív lett, szóval nem értem, h most egy drágább teszt miért mutatja gyengén ha előtte erősebben mutatta ugyanaz a teszt? Még lehet baba vagy meg fog jönni?

2024. jún. 15. 21:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kovetkezo ciklusba nagy az esely :).
2024. jún. 16. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!