Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért gyengülnek a tesztjeim?

Miért gyengülnek a tesztjeim?

Figyelt kérdés
Csütörtökön teszteltem predictorral, nem túl erős de jól látható csíkom volt, rá következő nap már attól enyhébben látszott, pedig az reggeli pisi volt, az első tesztet simán délelőtt csináltam. Teszteltem ma is, délután és semmi sem látszik, ha nagyon erőltetem akkor talán látok vmit de pl fotón nulla. Jelenleg 6 napja késik, ilyenkor már erősödnie kéne a tesztnek nem? A fiammal egy sima gagyi teszt, a nemvárt napján erős pozitív lett, szóval nem értem, h most egy drágább teszt miért mutatja gyengén ha előtte erősebben mutatta ugyanaz a teszt? Még lehet baba vagy meg fog jönni?

2024. jún. 15. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sajnos kémiai lesz*

Nálam is így volt,majd mikor már negatív lett a teszt,megis jött

2024. jún. 15. 21:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Én is erre gyanakszom...
2024. jún. 15. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen kémiai.
2024. jún. 15. 22:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom :(

Mikor (nem) kellene megjönnie?

2024. jún. 15. 22:08
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Elindult valami, de nem sikeres.

Kémiai terhesség. 1-2nap és meg is jön.

Sok sikert a következő ciklusban :)

Azt mondják, kémiai után könnyebb a siker.

2024. jún. 15. 22:09
 6/11 A kérdező kommentje:
7 napja késik, pontosan tudom a peteérésem napját, sőt a beágyazódásnál is volt fájdalmam. Ma reggeli pisiből csináltam tesztet, valami kis árnyék van csak a teszt oldalon, közelről nézve. De viszont nem jön meg, vagy még pár nap és megjön? Volt már kémiaim, ott 6 nap után jött meg. Köszi a bíztatást, még azért várok, hátha...
2024. jún. 16. 05:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Még pár nap és megjön, nyugi.
2024. jún. 16. 07:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Elkezdtem vérezni... ☹️
2024. jún. 16. 12:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen ez ilyen....és vérzésig akkor is reménykedünk, mikor tudjuk már minden veszve.

Halványuló testtek soha nem jelentenek működő terhességet. El kell engedni, viszont ilyenkor következő ciklus nagyobb eséllyel lehet sikeres :)

2024. jún. 16. 12:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Valahol éreztem, csak nem fogtam fel. Majd legközelebb!
2024. jún. 16. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!