Mi okozhatja, hogy a PMS tüneteim gyengülnek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Már 2 éve próbálkozunk. Lassan egy éve szedek Bromocriptint a prolaktin szintre. Februártól 5 hónapig Closti, Fostimon, Choragon. 2 hónapja nem szedek semmit. A kérdés, hogy hónapról-hónapra csökkenenek a mensi előtti tüneteim, a mellfájdalom egyre később jelentkezik és olyan enyhe, hogy szinte nincs, nincs pattanásom, vagy csak alig, szerintem életembe nem volt ilyen szép a bőröm. Mensi görcsök sem jelentkeznek mielőtt megjönne. Talán ami maradt az a mensi előtti "depi". Az érdekelne, hogy ez jó vagy rosz jel lehet teherbeesés szempontjából? Bocs a hosszúságért, csak mindent szerettem volna beleírni.2010. aug. 20. 12:11
1/5 A kérdező kommentje:
Senkinek nincs ötlete?
2010. aug. 20. 16:39
2/5 anonim válasza:
Hát, téged jól teletömtek gyógyszerekkel! Remélem segítenek is! Szerintem ember legyen a talpán, aki erre a kérdésedre komoly választ tud adni. Tán még egy doki sem vágja rá, hogy melyik gyógyszer okozhatja ezt a változást. Egyszerűen csak örülj neki, hogy jobban érzed magad és megszépültél. Egyébiránt a kor önmagában is hoz ilyen változásokat, legalábbis nálam hozott. Ugyan szebb nem lettem, de a görcsök elmúltak szinte teljesen mensi előtt és közben is. Én sem tudom, miért.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Végülis nem tudományos magyarázatot várok, hisz itt senki nem orvos, csak hátha tapasztalt valami hasonlót.
2010. aug. 22. 08:43
4/5 anonim válasza:
Sajnos én sem tudok válaszolni a kérdésedre. De annyit írhatok, hogy örülj a pozitív változásoknak, és drukkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a baba! Minden jót kívánok Neked!
5/5 anonim válasza:
Érdekes. Nekem júniusban volt lombikom. Azóta teljesen elmúlt a peteérés utáni ciciérzékenység/-fájdalom. De minden más ugyanolyan, mint elôtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!