Ma van az ovulációm, tegnapi nap folyamán a férjemmel együtt voltunk megszakítással, időben kivette viszont én örülnék egy babának. Csak ez az egy menet volt
Szerintetek összejöhet ebből az aktusból egy baba?
Ha nem jutott a hüvelyedbe sperma, akkor nem. Ezt meg nem tudhatjuk.
2024. jún. 15. 13:05
2/39 anonim válasza:
Esély van rá, de nagyon csekély. Mindenhol azt hallani, hogy a megszakításos védekezéssel teherbe lehet esni, de egy konkrét esetet sem tudok vagy hallottam róla. Mi 2 évig így csináltuk és egyszer sem estem teherbe. Szóval minimális esélye van, de egyik védekezés sem 100%-os.
2024. jún. 15. 13:07
3/39 anonim válasza:
Nagyon minimális az esélye, de egyébként is remélem, hogy ebből nem jön össze.
Beszéld meg a férjeddel a témát és amikor ő is akarja, akkor kívánom, hogy sikerüljön egyből. Addig nem.
2024. jún. 15. 13:42
4/39 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb nem megszakítani?... nem túl elegáns megoldas "véletlenül" teherbe esni egy házasságnan (sem).
Nalunk amugy 15 éve megy megszakitassal, eddig ilyenből nem lett baba (egy tervezett gyerekunk van, ő elsőre összejött). Viszont kizárva sincs!
2024. jún. 15. 16:44
5/39 anonim válasza:
Van rá kb.annyi esély, mint a lottó ötösre. Én mindig így védekeztem és sose lett belőle gyerek.Nem,nem vagyok meddő, mert megszakítás nélkül 100évesen meg simán.
2024. jún. 15. 19:26
6/39 A kérdező kommentje:
De hát ma van az ovum, tegnap nagyon termékeny voltam
Akkor sem lehet belőle baba?
2024. jún. 15. 21:03
7/39 anonim válasza:
Miért, szerinted én ovu körül direkt sose szexeltem?🤣
A termékenység csak egy feltétel. Sokra mész vele, ha nem találkozik a spermium a petesejttel.
2024. jún. 15. 21:17
8/39 anonim válasza:
Ha ennyire szeretnél babát, miert volt a megszakítás? A lottó ötös amugy szerintem kicsit túlzás, annál azert több az esély. De a reménykedesnel sokkal több értelme van ha legközelebb rendesen csinaljatok, mert a megszakitas jóóócskán csökkenti az esélyeket. Ha nem is nullara.
2024. jún. 15. 21:30
9/39 anonim válasza:
Gyereket nem igy vallalunk.
Jo lenne, ha ezt megbeszelnetek!
Nyilvan esely az van ra, de hogy mennyi, ki tudja.
2024. jún. 15. 21:34
10/39 anonim válasza:
Fél éve szánt szándékkal ovu előtt és alatt, megszakítás nélkül próbálkozunk (nyilván), meg még sokan mások kitudja mennyi ideig, s így sem sikerül. Ne idegesíts szerintem minket ezzel a "dehát ovum volt" naivitással. Van esély rá, de nagyon csekély. Szerinted amúgy a férjednek nem kellene akarnia azt a gyereket?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!