Van rajta 2. csík?

Figyelt kérdés
[link]

jún. 12. 10:56
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Nem tudok, lefotóztam aztán kidobtam és gyorsan ki is vittem a szemetet, nehogy kikukázzam :D De mindegy is lenne, mert már letelt a 10 perc, most már bármit is látnék az nem lenne mérvadó.

Élőben is szürkés inkább, csak ha nagyon akarom, akkor látom kicsit rózsaszínnek, de attól tartok már csak a szemem káprázik.

jún. 12. 12:42
 12/33 anonim ***** válasza:
53%

szerintem pozitív :) reggel is csinálj :) szorítok!

12 hetes kismama

jún. 12. 13:08
 13/33 anonim ***** válasza:

#10! Az a baj, hogy én úgy tudtam, hogy nem volt ovum, ezért nézettem egy progi szintet, hogy igazolja. De az jött ki, hogy tuti volt, viszont az is tuti, hogy jóval később, mint kellett volna. Szóval lövésem se volt a menstruációról, csak kínomban csináltam, ha valami csoda folytán + akkor tudjam hívni a dokim, mert menstruáció után kellett volna mennem műtéti előjegyzés miatt. De jöttek az ünnepek és mivel nem tudtam, mikor jön meg, csak hogy valószínűleg később, mert később volt ovum, gondoltam, ellövöm azt az egy maradék tesztet, mert műtét miatt egy darabig most úgyse fog kelleni🤣

Azt gondoltam egyébként, hogy olyan 13.dpo lehet, de utóbbi méret alapján max.11 lehetett. Viszont utána se volt sokkal erősebb, de nézettem vérből hcg-t, az meg magas volt, szóval semmit nem jelent. Nekem kevés választódik ki a vizeletben.

jún. 12. 13:08
 14/33 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyesmi volt 10-11 dpo-n, fény felé forgatva látszott csak, vagy ha telefonnal megvilágítottam. Ez pont az az időszak, amikor még hülyeség tesztelni, mert ha pontosan tudod az ovudat, akkor is vagy nem látszii semmi, vagy valami légypiszok van ott, mint a tieden is és nem tudod eldönteni hogy ez pozitív e, vagy sem.

Amúgy az ovu napját sem tudhatja pontosan az ember, még akkor sem ha lh tesztel, mert utána is van egyviszonylag tág időintervallum amikor kiszabadul a petesejt. És pont ebben az időszakban ugye még fél nap is rengeteget számít a hcg szempontjából.

jún. 12. 14:36
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyertelmu pozitivnak mondom. Az egesz kép szaturációja fakó,nem csak a csíkok.
jún. 12. 15:43
 16/33 anonim ***** válasza:

Hát én mostmár nagyon kíváncsi vagyok. Ha holnap csinálsz, akkor megírod mi lett kérdező?

A legtöbb ilyen kérdésnél vagy abszolút semmit nem lehet látni, totál negatív teszteket tesznek fel, vagy olyan egyértelműen pozitív a teszt, hogy nem is értem minek kell ezt megkérdezni.

jún. 12. 15:57
 17/33 anonim ***** válasza:
45%
De miért nem lehet megvárni a szombatot, ha akkor esedékes a vérzés? Nem értem...
jún. 12. 15:58
 18/33 A kérdező kommentje:
Most erre mit mondhatnék? Meg lehetne várni, de én úgy döntöttem nem várom meg, hanem tesztelek....
jún. 12. 16:07
 19/33 A kérdező kommentje:

16-os

Megírom persze!

jún. 12. 16:08
 20/33 anonim ***** válasza:
26%
A gyerekhez még ennél is több türelem kell majd. Te meg pár napot nem tudsz kivárni...
jún. 12. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!