Ovuláció elötti teherbeesés, kislány?
Sziasztok
Van itt olyan, aki Czeizel elmélete alapján, tudatosan nemzette a gyermekét? Akár kislányt, akár kisfiút. Kislány ovuláció előtt 2-3 nappal, kisfiu ovulaciokor.
Írna akinek ezen elmélet alapján sikerült a baba neme, amit szeretett volna?
#20! Csakhogy nem vagyok se babonás, se szipirtyó. Az a te bajotok, ha nem tudjátok értelmezni a kérdést.
Tapasztalat. Ismered a szó jelentését?
"Amúgy csak itt vagy újra te is."
Ja, azzal a különbséggel, hogy én a saját tapasztalatomról írok, nem más életében turkálok, mert sajátom nincs.
Mondjuk a czeizel elmelet tenyleg tudomanyos alapokon fekszik, mig a tobbi csak babona. De az oregek egybol meg akarjak mondani; a hanyas meglete vagy hianya miatt, a has formaja alapjan, hogy edeset vagy sosat kivan a kismama, az arcbor allapotabol, vagy nekem eppen olyan is volt, aki rakerdezett a magzat pulzusara, es abbol megallapitotta hogy kisfiu. Ezt a 7. heten amikor terhessegmegallapitasra mentem.
Szoval vannak ilyenek, akik valtig allitanak valamit, akkor is ravagjak a szerintuk tutit, amikor meg az orvos -aki szakember persze- sem mond semmi biztosat. Aztan amikor kiderul, hogy tevednek, akkor mar nem nagy a szajuk. Nekunk megsem kisfiunk lesz, pedig a nagyszajuak megmondtak. Semmi “bocsanat” vagy “tevedtem” vagy barmi nem hangzott el a szajukbol..
#22! De az most hogy jön ide? Normális ember felismeri a kettő közötti különbséget.
De aki arra veri magát, hogy ő aztán átlát a szitán, miközben összemossa a kettőt és szerinte Czeizel=Gődény, az simán csak ostoba. Az ilyen inkabb ne reklámozná, hogy mennyire buta. Mégis ő van felpontozva, a normálisak meg le. Tökéletesen mutatja az oldal színvonalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!