Ovuláció elötti teherbeesés, kislány?
Sziasztok
Van itt olyan, aki Czeizel elmélete alapján, tudatosan nemzette a gyermekét? Akár kislányt, akár kisfiút. Kislány ovuláció előtt 2-3 nappal, kisfiu ovulaciokor.
Írna akinek ezen elmélet alapján sikerült a baba neme, amit szeretett volna?
A stílus maga az ember. Mrg sem érdemli az ilyqn ember hogy anya legyen aki kategórikusan kijelenti neki csak lany vagy csak fiú kell....meg bele van betegedve stb hogy fia,lanya lett.
Majd ha egyszer elmeseli a gyerekének mit fog szólni szegényke?
Kedves kérdezők és válaszadók!
Az utolsónak rohadtul igaza van. Aynám mindent elkövetett, hogy fia legyen, három lánya után lett egy kisfia.
Na most mi hárman lányok le se voltunk szarva. Nekem “meg lett bocsátva”, hogy lány lettem, mert “az apjára hasonlítok”. Értitek, megbocsátja azt, amiről nem tehetek, mert a kamaszkorában elhunyt apjának is meg nekem is kék szemünk van…
Nekem egy fiam van eddig, most várjuk a kislányt. Őszintén? Marhára nem érdekelt a nemük, csak az, hogy egészségesek legyenek. Mi nem akarunk tudat alatt sem traumatizálni egyetlen gyereket sem azzal, hogy olyasmit rójunk fel nekik, ami nem is az ő befolyásuk..
14, tényleg el is felejtettem a többi babonát 🤣
Nekem is magyarázták, hogy hú de sokat hányok, akkor tuti fiú lesz. Az elsővel sokat nem hánytam, csak émelyegtem, fiú lett. Most a kislánnyal iszonyatosan durva hányás volt.
A kerek-hegyes pocak elve is megdőlt nálunk, mindkettőnél lapos a pocakom, nem csúcsos meg mittudoménmis.
Kedvencek közt van még a kívánóssághoz tartozó legendárium is.
#14! Neked tényleg nagyon nincs életed, ha még mindig az enyémen lovagolsz.😂
A Czeizel elmélet szerint "kellett volna" lánynak lennie, nem szerintem. Ez meg történetesen nem egy babona, hanem van tudományos alapja. Ahogy annak is, hogy próbálkozás után 5-7 nappali ovuból a terhességnek nagyon minimális az esélye, abból a nagyon kicsiből még kevesebb arra, hogy fiú fogan, de nem nulla! Összesen ennyit jelent, hogy "lánynak kellett volna lennie". Nem írtam, hogy lányt akartam se azt, hogy a családunkban csak lányok születnek, azt meg végképp nem, hogy itt nekem csak lányom lehet. Ezek a te fantáziáid. A kérdéshez még mindig semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!