Van itt olyan, aki Czeizel elmélete alapján, tudatosan nemzette a gyermekét? Akár kislányt, akár kisfiút. Kislány ovuláció előtt 2-3 nappal, kisfiu ovulaciokor.
Írna akinek ezen elmélet alapján sikerült a baba neme, amit szeretett volna?
10-ből 8 kollégámnak lett kisfia az elmúlt 2 évben. Tudok párukról akik az ovulációs elmélet alapján a legnagyobb esély idején voltak együtt és mind fiú lett.
jún. 10. 18:46
2/23 anonim válasza:
Ovuláció előtti teherbeesés nem létezik. Max ovu előtti együttlétből. Nem ártana tisztában lenni a fogantatással, mielőtt gyereket akartok. Másfelől meg ha ennyire a nemére vagytok pörögve, holott 50-50%, akkor szerintem még várnotok kéne ezzel, míg megértek rá.
jún. 10. 18:55
3/23 anonim válasza:
Annyiból jogos hogy amit a joisten ad, annak örülj. Sajnos olvastma itt egy hülyepicsat aki képes volt kiírni hogy a 6éves nagylányának egy gugicat ajart és bele van betegedve hogy fia lett. Nem szégyelli leírni ezt?más mit meg nem adna egy egészséges gyermekért, teljesen mindegy hogy fiú vagy lány.
jún. 10. 18:58
4/23 anonim válasza:
3as
Van olyan, aki másik nemű babát akar, ezzel nincsen semmi gond. Nővérem is lányt akart, fiú lett. Annyira szomorú volt terhesen, sokszor sírt. De mihelyst meglett meg annyira szerette, mint még senkit. Szerintem nincsen azzal baj, ha valaki csalódik, hogy nem olyan nemű lesz, amilyet akart. Azzal van a baj, ha születés után is megmarad ez az érzés vagy érezteti a babával.
jún. 10. 19:03
5/23 anonim válasza:
Mi a ferjemmel kislanyra vagytunk, tekintve, hogy neki van egy fia.
Aztan 12 hetesen ugy tunt, talan nem marad velunk a baba, genetikai rendellenesseg miatt. Onnantol oly mindegy volt, milyen nemu, csak legyen egeszseges. Vegul 2 honappal kesobb kiderult, hogy egeszseges, mellesleg kislany. Annak, hogy egeszseges, milliardszor jobban orultunk, mint annak, hogy kislany.
jún. 10. 19:17
6/23 anonim válasza:
Nekem nem jött be, mi ovulaciokor vagy kicsit utana voltunk, es lány lett. Mondjuk az elméletről csak utana olvastam, szoval nem volt célzott a dolog.
jún. 10. 19:30
7/23 anonim válasza:
Hát, én ezt már sokszor leírtam, de nekem megfogannia se lehetett volna, mert biztosra tudható, hogy a próbálkozás után 5-7 nappal volt ovum. Szóval, ha már, akkor tuti kislány. Kár, hogy erről a kisfiamnak nem szólt senki🩵 A sors fintora, hogy már uh.-n keresztül is egész pici kora óta látszik, hogy annyira fiús feje van, hogy a lába közét már látni se kéne ahhoz, hogy egyértelmű legyen 🤣 Minden orvos megjegyzi, hogy mennyire pasis! Esetemben ennyit az elméletről.
jún. 10. 19:54
8/23 anonim válasza:
Eszembe sem volt a szándékosság, de ovu előtti együttlétből kislányunk lett. Az első gyermekünk is kislány, de akkor nem figyeltem mikor van peteeresem.
jún. 10. 21:00
9/23 anonim válasza:
9 hát ha hiszed ha nem én is ismertem olyan babákat hogy le sem tagadhatták volna hogy fiúk vagy lányok.
jún. 10. 23:20
10/23 anonim válasza:
9# nem az a gond, hanem h állandóan leírja, hogy kislánynak kellett volna lennie mert a családban alig van fiú, meg az ovu időpontja miatt. Ilyen nincs, full hülyeség. Örülök h ő boldog a kisfiával de ez már nevetséges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!