Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet kémiai terhesség?

Lehet kémiai terhesség?

Figyelt kérdés

Azért írom mert nagyon félek ettől pár hónapja át estem ezen, 1 hete késik ezért teszteltem 2 napja ami halványan pozi volt aztán ma is teszteltem de már joval erősebb pozi volt.

Tüneteim fáradtság mellérzékenység, néha nagyon gyengén szurkalodik az alhasba

jún. 10. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de azért valószínűbb hogy renden lesz.
jún. 10. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Csak ugyanazokat tudnám leírni, amit az előző kérdésednél írtam, pontosan egy kérdéssel lejjebb :)
jún. 10. 16:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Remélem minden rendben lesz
jún. 10. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Az a probléma, hogy még nem volt erős?

Talán most alapból hosszabb lett volna a ciklusod, ezt nem lehet előre tudni. Akkor sem, ha mindig pontos. De az is lehet, hogy csak kevesebb hormon vált ki a vizelettel.

Ugyanolyan tesztet használtál? Szerintem, ha erősödött, akkor megnyugodhatsz. Akkor lenne ok félelemre, ha halványult volna, de még az sem jelent feltétlenül rosszat, mert előfotdulhat, hogy hígabb a vizelet, mert több volt a folyadékbevitel.

Csináltál azóta tesztet?

jún. 12. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!