Ha peteérés előtt 3 nappal volt aktus, és akkor estem teherbe, akkor fiúra vagy lányra számíthatok leginkább?
Hármas ikrekre.
1 fiú
1 lány
1 hermafrodita...
Hülye kérdésre hülye válasz...
Gyerekre😁
Nekem legalább 5, de inkább 7 nappal próbálkozás után volt az ovum. Az is csoda, hogy gyerek lett belőle, de fiú 🩵 Ja, és nálunk eddig a családban is csak lányok születtek mindenféle ovuból. Szóval a kivétel erősíti a szabályt.🤷🏼♀️
Peteérés előtt hogy a bánatba történhetne meg a fogantatás?Komolyan kérdezem!Hihetetlen komolyan,hogy ezt még le is írod.
Hogy ne csak negatív legyen a válaszom:
Fogantatás = mikor az ÉRETT petét a spermium megtermékenyíti.Pont.Érett pete NINCS peteérés előtt!
Komolyan megdöbbentő, hogy teljesen józan paraszti ész is kiveszett már.
Nem szabad ezekre alapozni.
Sem a kinai akarmilyen naptar, a has formaja, a hanyas, a kivanossag, a magzat szivverese, az anya arcbore stb. Buta mendemondak.
Pedig ennek van alapja: egy kicsivel nagyobb a kislány valószínűsége. De minimális a különbség, nem nagy meglepetés ha mégis fiú. És tényleg azért, mert a fiú spermiumok kevésbé bírják a várakozást.
Természetesen nem a peteérés előtt 3 nappal esett teherbe, biztosan úgy értette, hogy abból az aktusból.
Próbáltam konkrét számokat keresni, de hiába - nyilván nehéz lenne olyan vizsgálatot csinálni, ahol rá kell venni a résztvevőket, akik amúgy gyereket akarnak, hogy csak 1x feküdjenek le és direkt csak jópár nappal ovu előtt, amikor a foganás esélye kicsi. Enélkül meg nem lehet rendesen kiszámolni a valószínűséget.
Nagyságrendileg 100 nő megfigyelésével nem sikerült eltérést kimutatni a fiúk és arányában:
Ez nem zárja ki hogy van egy kis különbség, de azt mutatja, hogy csak igen kis eltérés lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!