Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt kérdés?

Terhességi teszt kérdés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kérlek segítsetek mi van. 31-én csináltam egy nagyon halovány pozi tesztet. Vettem rögtön utánna egy CB-t ami 1-2hetet mutatott.

Tegnap délután csináltam egy xepilt ami negatív lett. Délutániból. Nem tudom befolyásolja -e de sokat iszom. Napi 3-4L.

Ma megint csináltam pozitív. CB is ugyan úgy 1-2hetet mutat. De nem kellene erősebbnek lennie? Nem tudom mikor kellett volna megjönnie mert a multhónap kimaradt, voltam vele dokinál is.

[link]

2024. jún. 4. 09:54
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hogy a kép első az multhét pénteki teszt,a másik pedig ma reggeli
2024. jún. 4. 09:55
 2/26 anonim ***** válasza:
Ez a jobb oldali halvany pozinak nez ki nekem, tesztelgess 2 naponta szerintem, aztan majd kiderul.
2024. jún. 4. 09:57
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg korán teszteltél, minden nap vagy minden másnap reggeli vizeletből tesztelj, úgy reálisan megfigyelheted, hogy erősödik-e.
2024. jún. 4. 10:01
 4/26 anonim ***** válasza:

Amit már szét kell szedni és közeli képen interneten mutatni, azt jobb, ha elengeded.

Ha késik a menstruációd, akkor már a teszt is jobban mutatja.

2024. jún. 4. 10:37
 5/26 A kérdező kommentje:
Nem szedtem szét semmit. Nem értem. Mondtam hogy nem tudom mikor lenne a nemvárt mert kimaradt a hónapban amivel már voltam dokinál..
2024. jún. 4. 10:44
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sajnos kémiai lesz mivel 4-5nap elteltével már szép erösnek kéne lennie

és a délutáninak is

2024. jún. 4. 11:07
 7/26 anonim ***** válasza:

Predictor teszt vagy valami nagyon érzékeny tesztet vegyél és csak azt a fajtát és nézd 2 naponta azzal. Ha erősödik az jó!

Aztán vagy 2 hét múlva érdemes dokihoz is menni.

Drukkolok.

2024. jún. 4. 13:25
 8/26 anonim ***** válasza:
Ez kemiai. Tesztnek is 2-3at kellene mutatnia.
2024. jún. 4. 15:11
 9/26 anonim ***** válasza:

Ne legyen igazam, de vagy kémiai vagy egy rosszul fejlődő terhesség.

Saját tapasztalat... ha gyanúsan szinte egyáltalán nem erősödnek a teaztek, abból nem lesz baba...de kell a doki... nekem kb 2 hét késés után kezdett erősödni, addig meg mintha másoltam volna őket... el is vetéltem...baromi lassan emelkedett a hcg.

Vegyél 2 darab 10-es tesztet vagy facelle vagy predictor. Két nap eltéréssel csináld meg őket. Ha erősödik akkor van esély...bár már az x-epilen is látványos erősödés jelentkezne 2 nap eltéréssel.

Nagyon kívánom ne legyen igazam, és figyelgesd...mert szokták mondani méhen kívüli is lehet én pl ettől féltem.

Pl egy hét késésnél a 25-ös tesztnek is nagyon szép pozinak kell lennie. Mivel nem tudod mikorra nem vártad így az első halvány pozi tesztedet vedd alapul, ami kb 3 nappal nem várt előtt lehetett. Így számolj utána 10 napot, ha azon a napon is csak halvány pozi a teszt, akkor irány az orvos és mondd neki, hogy több mint egy hete halványak, de nem erősödnek.

Drukkolok, hogy még is jól alakuljon. Még nem adnám fel, mert végül is erősödött, a második teszt erősebb, de mindenképp tesztelj még egyet, ha az erősebb lesz ismét, akkor nem lesz gond :)

Jobb félni mint megijedni!

2024. jún. 4. 17:44
 10/26 A kérdező kommentje:
Ha leszámítom hogy májusban nem volt menstruációm akkor ma vagyok nemvárt előtt 2nappal. És akkor jogosan ennyire halvány. A péntekihez képest erősött, nagyon bízok benne hogy nem kémiai
2024. jún. 4. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!