Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai teszteléshez melyik...

Korai teszteléshez melyik tesztet ajánljátok? (Meg van az oka, hogy miért nem várok)

Figyelt kérdés
Sziasztok, több 6 hetes vetélésem volt 1 év alatt. Ezért most a doki azt ajánlotta, hogy minél előbb teszteljek, hogy kapjak progeszteront ha pozitív lesz (mivel a vérvétel kimutatta az utolsónál, hogy ez lehet a gond). Netről rendeltem tesztet (one step), de nem tudom ez megfelelő-e. Véleményeket szeretnék, hogy melyik az a teszt amit tényleg érdemes megvenni.

2024. máj. 29. 13:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Predictor early tuti jó. A one step-et pont nem ismerem, de hallottam jót is, rosszat is róla.

Mikor nézték a progit az utolsónál, és mennyi volt?

2024. máj. 29. 13:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Facelle ,predictor.

Bár ha tényleg az a gond akkor ovutol szoktak adni progit az orvosok

Viszont ha szeretnél tenni akkor van progikrém ami nem vényköteles és ártani nem tudsz vele.

Talán ciklusbarát krémként van.

2024. máj. 29. 14:00
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Wtn ciklusbarát krém természetes progikrém
2024. máj. 29. 14:02
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Viszont a NOW vagy a Women's care márkájúban még progeszteron is van.
2024. máj. 29. 14:03
 5/15 A kérdező kommentje:

#1 5+4 napon nézték és 48,48 nMol/l volt

#2-3 ezért nem is kezdeném előbb a gyógyszert, mert kipróbáljuk, hogy addig krém (Women's Cream-et vettem) és ha már pozitív csak akkor gyógyszer

2024. máj. 29. 14:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Predictor early nekem még sosem hazudott, nemvárt előtt 2 nappal már egyértelmű volt, a nemvárt napján meg már kb leugrottak róla a csíkok.

A másikról nem tudok nyilatkozni.

2024. máj. 29. 14:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

#5 48 nmol/l az annyira nem kevés. Nem azon fog múlni hogy a terhességi teszt a 12. vagy a 14. napon mutatja ki a terhességet.

Nekem amúgy a rápisilős facelle volt a legerősebb korai terhességnél, szóval szerintem az a legérzékenyebb. Az új predictort sokan szidják.

Nekem biztos ovu után 13 nappal a one step 10-es is egyértelmű volt.

2024. máj. 29. 14:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg egy szavazat a predire, one step es david később mutatja, amikor a predi nekem anno szépen latszodott, one step nagyon halvany volt, szinte szellemcsiknak tunt
2024. máj. 29. 14:35
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mégegy szavazat a predictorra
2024. máj. 29. 14:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
+1 szavazat a Facelle vizeletsugaras tesztre (az új Predit még nem próbáltam)
2024. máj. 29. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!