Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai teszteléshez melyik...

Korai teszteléshez melyik tesztet ajánljátok? (Meg van az oka, hogy miért nem várok)

Figyelt kérdés
Sziasztok, több 6 hetes vetélésem volt 1 év alatt. Ezért most a doki azt ajánlotta, hogy minél előbb teszteljek, hogy kapjak progeszteront ha pozitív lesz (mivel a vérvétel kimutatta az utolsónál, hogy ez lehet a gond). Netről rendeltem tesztet (one step), de nem tudom ez megfelelő-e. Véleményeket szeretnék, hogy melyik az a teszt amit tényleg érdemes megvenni.

máj. 29. 13:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Predictor early tuti jó. A one step-et pont nem ismerem, de hallottam jót is, rosszat is róla.

Mikor nézték a progit az utolsónál, és mennyi volt?

máj. 29. 13:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Facelle ,predictor.

Bár ha tényleg az a gond akkor ovutol szoktak adni progit az orvosok

Viszont ha szeretnél tenni akkor van progikrém ami nem vényköteles és ártani nem tudsz vele.

Talán ciklusbarát krémként van.

máj. 29. 14:00
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Wtn ciklusbarát krém természetes progikrém
máj. 29. 14:02
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Viszont a NOW vagy a Women's care márkájúban még progeszteron is van.
máj. 29. 14:03
 5/15 A kérdező kommentje:

#1 5+4 napon nézték és 48,48 nMol/l volt

#2-3 ezért nem is kezdeném előbb a gyógyszert, mert kipróbáljuk, hogy addig krém (Women's Cream-et vettem) és ha már pozitív csak akkor gyógyszer

máj. 29. 14:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Predictor early nekem még sosem hazudott, nemvárt előtt 2 nappal már egyértelmű volt, a nemvárt napján meg már kb leugrottak róla a csíkok.

A másikról nem tudok nyilatkozni.

máj. 29. 14:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

#5 48 nmol/l az annyira nem kevés. Nem azon fog múlni hogy a terhességi teszt a 12. vagy a 14. napon mutatja ki a terhességet.

Nekem amúgy a rápisilős facelle volt a legerősebb korai terhességnél, szóval szerintem az a legérzékenyebb. Az új predictort sokan szidják.

Nekem biztos ovu után 13 nappal a one step 10-es is egyértelmű volt.

máj. 29. 14:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg egy szavazat a predire, one step es david később mutatja, amikor a predi nekem anno szépen latszodott, one step nagyon halvany volt, szinte szellemcsiknak tunt
máj. 29. 14:35
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Mégegy szavazat a predictorra
máj. 29. 14:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
+1 szavazat a Facelle vizeletsugaras tesztre (az új Predit még nem próbáltam)
máj. 29. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!