Korai teszteléshez melyik tesztet ajánljátok? (Meg van az oka, hogy miért nem várok)
Predictor early tuti jó. A one step-et pont nem ismerem, de hallottam jót is, rosszat is róla.
Mikor nézték a progit az utolsónál, és mennyi volt?
Facelle ,predictor.
Bár ha tényleg az a gond akkor ovutol szoktak adni progit az orvosok
Viszont ha szeretnél tenni akkor van progikrém ami nem vényköteles és ártani nem tudsz vele.
Talán ciklusbarát krémként van.
#1 5+4 napon nézték és 48,48 nMol/l volt
#2-3 ezért nem is kezdeném előbb a gyógyszert, mert kipróbáljuk, hogy addig krém (Women's Cream-et vettem) és ha már pozitív csak akkor gyógyszer
Predictor early nekem még sosem hazudott, nemvárt előtt 2 nappal már egyértelmű volt, a nemvárt napján meg már kb leugrottak róla a csíkok.
A másikról nem tudok nyilatkozni.
#5 48 nmol/l az annyira nem kevés. Nem azon fog múlni hogy a terhességi teszt a 12. vagy a 14. napon mutatja ki a terhességet.
Nekem amúgy a rápisilős facelle volt a legerősebb korai terhességnél, szóval szerintem az a legérzékenyebb. Az új predictort sokan szidják.
Nekem biztos ovu után 13 nappal a one step 10-es is egyértelmű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!