Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korai teszteléshez melyik...

Korai teszteléshez melyik tesztet ajánljátok? (Meg van az oka, hogy miért nem várok)

Figyelt kérdés
Sziasztok, több 6 hetes vetélésem volt 1 év alatt. Ezért most a doki azt ajánlotta, hogy minél előbb teszteljek, hogy kapjak progeszteront ha pozitív lesz (mivel a vérvétel kimutatta az utolsónál, hogy ez lehet a gond). Netről rendeltem tesztet (one step), de nem tudom ez megfelelő-e. Véleményeket szeretnék, hogy melyik az a teszt amit tényleg érdemes megvenni.

máj. 29. 13:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva: faceklle vagy predictor early.

Mellékesen pedig: Több vetélés után normális kivizsgálás kellene progeszteron pótlás helyett, ugyanis kimutatott tény, hogy a profilaktikusan adott progeszteronpótlás nem csökkenti a vetélés kockázatát és nem növeli az élveszületési arányt. Tehát mindegy is, hogy mikor tesztelsz, mert nem ezen fog múlni.

48 pedig nem is alacsony, amúgy.

máj. 29. 16:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Természetesen volt normális kivizsgálás is. Hidd el minden kört végig jártunk már.

Cukrom karbantartva, pajzsmirigy rendben, minden hormon rendben. Nyilván most nem fogok mindent felsorolni azért. Szervileg rendben vagyok (konizációm volt méhnyakrák miatt, fél évente járok nőgyógyászathoz). Férjemnél is minden rendben.

máj. 29. 22:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én próbáltam a onestep tesztet, az olcso kis tesztcsikos valtozatot.

Tobb hibas darab is volt benne, valamelyik szepen mutatta , mig a masikon nyoma sem volt a 2. csiknak.(egyszerre keszultek)

Rakerestem es sokan panaszkodnak a minosegere, sok a hibas darab. Így a te esetedben nem ajanlanam ezt a tesztet. (Én hcg tartalmu szuri kiurulesere hasznaltam, csak a kivancsisag hajtott, ezert vettem a legolcsobb fajtat)

Amiket ajanlottak fentebb:facelle es predi , mindenkepp jobb valasztas.

máj. 30. 11:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Oké, ebben az esetben is áll, hogy a profilaktikus progeszteron pótlás nem javít a kimenetelen.
máj. 30. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:

elysium teszt árban barátibb, én innen rendeltem

1 nappal a nemvárt előtt (13.dpo) lett pozitív, még erősebben is mint a predictor early

[link]

jún. 1. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!