Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikra készülünk. Ma voltam...

Lombikra készülünk. Ma voltam a 8. napi uh-on, és még kapok szurikat. Csütörtökön lesz a leszívás, de még csak 6 mm-es a nyálkahártya. Ez még megvastagszik majd? Mert ez ugye vékonyka még.

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 20:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Minden rendben lesz. Állítólag ha elkezdenek fejlődni, akkor azokat be is tudják ültetni. Sok sikert, én holnap megyek leszívásra.
2010. nov. 3. 20:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Ígértem, hogy írok. 20 db petét szívtak le.
2010. nov. 4. 16:50
 13/21 anonim ***** válasza:

Szia! Hogysmint? Megvolt a beülti? Hány embriócskát kaptál vissza?A 20-ból biztos volt miben válogatni:-))

Én most vagyok az ET után 7 nappal, 2 embrióval,már nagyon izgulok, igaz csak jövő pénteken kell tesztelnem.

2010. nov. 12. 16:42
 14/21 A kérdező kommentje:
Szia! Kedden volt a beülti, mert el tudták őket vinni az 5. napig :). 2 embriót kaptunk vissza, és 6-ot le tudtak fagyasztani. Érzel vmit? Akár csak megérzésből is. Csak mert nekem mára elmút még a leszívásból származó pocak érzés, és most fura, hogy semmit nem érzek.
2010. nov. 12. 20:35
 15/21 anonim ***** válasza:
ET után vagyok 13 nappal. Már a 8dik naptól halvány pozitívat teszteltem, azóta erősödik.Vérből is kimutatták.Most izgulok, hogy minden rendben legyen és jó helyen legyena beágyazódás. Nekem a hasam fájt és fáj is sokat, a mellem érzékeny.Veled mi van?
2010. nov. 18. 11:55
 16/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok Neked! Én a 10. napon vagyok beülti után. Szombaton lesz vérvétel. Tesztelni nem merek. Mellem érzékeny, de eddig is ilyen volt. Amúgy semmi tünetem. Egyfolytában fáj a pocid, vagy csak néha. Szúrkál vagy tompán fáj? Szerintem nekem nem sikerült.
2010. nov. 18. 14:08
 17/21 A kérdező kommentje:
Te már a 8. naptól teszteltél? A dokid mondta? Hányadik napon volt a vérvételed?
2010. nov. 18. 14:20
 18/21 anonim ***** válasza:

Azért teszteltem a 8dik napon mert erős mensziszerű görcsökre ébredtem és egy halvány barna foltot is láttam a bugyimon. Nagyon megijedtem, azt hittem megjön, erre gyorsan teszteltem egyet és legnagyobb meglepetésemre halvány csíkos lett.Pedig nem akartam idő előtt tesztelni.Et után 11 nappal lett 300 a HCG, tegnap, a 14 napon pedig már 760.Azért nézték kétszer is mert fáj a hasam bal oldalon, nehogy m. k terhesség legyen.

Mi újság veled? Voltál ma vérvételen??? Drukkolok!

2010. nov. 20. 13:10
 19/21 A kérdező kommentje:
Nekünk nem sikerült :(. Gratulálok neked, vigyázzatok magatokra nagyon!
2010. nov. 20. 21:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Szívből sajnálom!! Ne add fel!!Addig kell menni míg nem sikerül.Hidd el, én is nagyon de nagyon nyugtalan vagyok míg nem látszik uh-on is. Sok megélt kudarcom volt már nekem is, félek egy másiktól.
2010. nov. 21. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!