Lehetnek e terhesség esetén korai tünetek még a menstruáció elmaradása előtt?
Figyelt kérdés
Az elmélet ovuláció napján több apró szúró fájdalom az alhasban, 6 napra rá újabb szúró fájdalom az alhasban és onnantól hányinger, fáradtság, gyengeség szinte egész nap, estére talán jobb egy fokkal. Ez lehet a megtermékenyülés és a beágyazódás jelei? Menstruáció 6 nap múlva várható. Volt valaki már így?máj. 30. 17:31
11/15 anonim válasza:
"Akkor ezek szerint a megnövekedett hcg szint bár még nem akkora hogy a teszt kimutassa de már okozhat puffadást, hányingert, hőemelkedést, fáradtságot?"
Hogyne... Csak úgy hívják, hogy progeszteron.
12/15 anonim válasza:
Persze, beszéld be magadnak, hogy terhes vagy.
13/15 anonim válasza:
Nekem 8 év kellett mire végre jött a babám….Szóval sokszor éreztem már magamat terhesnek, de soha nem olyan érzés volt, mint amikor igazából terhes lettem. Annyira más volt az, hogy emiatt lett gyanús. A 10. dpo-n már halványan, de egyértelműen pozitív lett a tesztem. A mellem nem csak fájt, mint mensi előtt, hanem vhogy úgy éreztem, hogy úgy “megindult”. Furcsa bizsergés a bimbók körül. Soha ilyet nem éreztem, illetve durva fáradtságot is tapasztaltam, már a 8. dpo körül. Én aktív ember vagyok nagyon és szokatlan volt ez a gyengeség. Nem tudom hogy, de nekem nagyon gyorsan jöttek a tünetek. A nemvárt napján már a munkahelyemen kínlódtam, mert nem tudtam koncentrálni, fáradtnak, másnaposnak éreztem magamat és szét akart hasadni a fejem.
14/15 anonim válasza:
na, mi lett, kérdező? megjött vagy terhes vagy?
15/15 A kérdező kommentje:
Össze, összejött de sajnos nem maradt meg
jún. 14. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!