Kinek hány nap kérdésnél lett pozitív tesztje?
Egy kicsit több infó kell:
Mikor volt meg utoljára?
Milyen hosszú egy-egy ciklus?
Nekem a fiamnál a nemvart utáni napon már nagyon erős volt. Akkor teszteltem először.
Második terhességemnél kb nemvárt után 4-5 nappal lett pozitívnak mondható. Üres petezsák volt csak.
Előző vagyok. 30napos ciklussal dec 31en volt az erősebb teszt.
Neked már késik de negatív. 🤷♀️ elvileg ki kellene már a késés napján mutassa ha van baba
Szia
Erre én is kiváncsi lennék ha vannak tapasztalatok
Majdnem ugyan ilyen cipőben járok csak nekem 2 nap kesesnel lett negatív ma reggel 😔
Remelem meg van remény.
Minden esetre szurkolok neked nagyon!
Pontos ovu ismeretében kizárt, hogy ne mutassa a teszt a nem várt napján. Így én kizárnám a terhességet. Volt is itt egy fél éve kérdés, hogy akik figyelték az ovut azoknak mikor lett pozi a tesztje és mindenkinek már nem várt előtt. Akinek késöbb van ovuja mint hiszi, mert nem figyeli annak van az, hogy napokkal később tesztel pozit, hiszen nem is késik még a havija. Csak ugye nem tud róla.
Biológiailag nem várt napján a 25-ös teszt is egyértelmű pozit kell mutasson.
Minden esetre sok sikert, két nap múlva csinálj még egy tesztet, ha az se lesz pozi akkor sajnos nincs terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!