Ha este 6kor pozitív lett az LH tesztem, és kb éjfél, 01:00-kor történt az együttlét, akkorra megtortenhetett a tüszőrepedés? vagy még nem?
Az első gyereknél nem lh teszteltem, akkor még nem éreztem fájdalmat, ami jelzi azbesetleges tüsző repedést, nála a tojásfehérje nyákot figyeltem akkor volt csak szex.
A második tervezésekor 2 kémiaim volt, akkoriban ovu teszteltem, 3 napig volt pozitív a teszt, az első pozitív napon volt ovu fájdalom, negatív napon már nem volt aktus. Gyönyörű pozitívat teszteltem mensi elmaradása utan 3 nappal, majd rá 1 héttel szaggatottan elkezdtem pecsételni 4 napig, mire megjött.
Utána már nem érdekelt a tesztelés (ovu), fájdalom érzet középidőben végre összejött a 2.baba, viszont progeszteron pótlást kaptam, mert nála is pecsételtem.
A 3.fiamnál is ugyanígy volt, amikor éreztem az erős hasszúrkálást, aznap voltunk együtt.
Bár mindenki igazság szerint mást mond. Pl van, aki szerint tojásfehérje nyákot kell ellenőrizni, merthogy akkor van ovu. Szerintem nem feltétlenül van a 2 dolog egy napon mindig.
Köszi 😁
Jelenleg a 4.babát tervezzük az utolsót 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!