Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hány nap kérdésnél lett...

Kinek hány nap kérdésnél lett pozitív tesztje?

Figyelt kérdés
Tegnapra nem vártam nem is jött ma reggeli teszt(gyógyszertári) negatív, viszont vasárnap és hétfőn early predictor nagyon halvány lett, de azt negatívnak veszem mivel lehet, hogy csak én látom🙄. Szóval azokhoz szólna elsősorban a kérdés akinek nem egyből mutatta. Hány nap után lett pozitív? Volt valaki így, hogy elmaradt menses után másnap reggeli negatív de X nap után pozitív lett?

2021. jan. 6. 16:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2 nap késéssel gyógyszertari 10es teszt. :)
2021. jan. 7. 09:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Mi lett veled azóta? Megjött? Vagy csináltál meg tesztet?

Szurkolok nektek!

2021. jan. 9. 11:30
 13/15 A kérdező kommentje:
Szia megjött azóta már kétszer is :/ feladom lassan ezt az egészet lehet nekünk nem ad a sors ilyen boldog pillanatot :(
2021. febr. 4. 13:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem ne add fel, csak hagyd el ezt a görcsös figyelést! Engedd el Magad és csak élvezd az együttléteket!

Mennyi ideje próbálkoztok?

2021. febr. 4. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja, első voltam! 🙂
2021. febr. 4. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!