Van olyan, akinek a mellfájdalom elmaradása jelzett
babát?
Figyelt kérdés
Általában már az ovuláció utáni pár naptól, de 1 héttel korábban fixen fájnak a melleim, meg is nőnek.
Most ennek semmi jelét nem látom, 1 hét múlva jönne meg egyébként. Az elmúlt napokban éreztem kis mensi szerű görcsöket, hétvégén erősebbek voltak, most már csak ritkábban jelentkezik.
Ez még nem terhességre utaló jel, ilyen korán még valószínűleg be sem ágyazódott vagy talán mostanában történik a beágyazódás, amíg nem történik beágyazódás addig pedig nem termel a szervezeted hcg-t ami a terhes tünetek okozója.
Nyílván ettől még lehetsz terhes de a tüneteid nem ez okozza most.
Türelem! A legjobbakat kívánom!😊
2020. okt. 13. 12:31
2/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Igen, tudom, hogy még nincs hcg, nem akarok úgy csinálni, mint itt sokan, hogy "úristen, 2 hét múlva jönne meg, de hányingerem van, terhes vagyok" :DD, csak feltűnt ez és tök jó tapasztalatokat szoktam itt olvasgatni:)
2020. okt. 13. 12:34
3/20 anonim válasza:
1-es vagyok, hidd el tudom milyen szar reménykedni, én is ilyen voltam, minden hónapban magamba beszéltem a tüneteket és aztán jött a koppanás, aztán mikor már elengedtem a baba témát akkor bezzeg egyből összejött pedig minden tünetem abban a hónapban mensire utalt ezért nem is teszteltem, mert azt hittem késik csak picit de nagyon nem akart megjönni, végül pozi lett a tesztem ☺️
2020. okt. 13. 13:04
4/20 anonim válasza:
Igen nekem! A melleim változásából kellett volna h rájöjjek h terhes vagyok, na de csak meglepődve ecseteltem a férjemnek, h nézd már mindjárt megjön és semmi mellfeszülés, semmi idegeskedés.... de fura. De egyszerűen blokkolta az agyam, nem esett le h ez most úgy más...
A jó hír, ez megmaradt, szülés óta már nincs mellfeszülés mensi előtt. Szóval igen, jelezhet babát, nálam jelezte csak nem fogtam fel 😃 meg a másik jel az volt h melóba menet a buszon elszundikáltam, soha előtte ilyen nem volt, én az éberen figyelő utas vagyok általában... bármi ami az eddig megszokottól eltér utalhat babára sztem. Ez mindenkinél más.
2020. okt. 13. 16:36
5/20 anonim válasza:
Kedves Kérdező ugyanez van nálam is.
Hétfőn kell, hogy megjöjjön de vasárnap óta görcsölök és a cicim egyáltalán nem érzékeny.. A hőm ma 37,1 volt szóval reménykedem, de tesztelni majd hétfő reggel fogok.. Addig próbálom elterelni a gondolataim, bár nehéz.. Drukkolok neked is🤞
2020. okt. 13. 19:07
6/20 anonim válasza:
2x voltam terhes és mind2x nagyon fájt a cicim majd még jobban és egyre jobban,gyülöltem az amugyis nagy cicieimet ahogy egyre nagyobbak és jobban fájnak
2020. okt. 13. 19:35
7/20 anonim válasza:
Nekem pl nem fájt észre sem vettem h terhes vagyok.. sokat dolgoztam és nem gondoltam arra h megfog jönni.. csak akkor mikor a barátnőm megjegyezte egy telefonbeszélgetés alkalmával, hogy hálistennek elmúlt szombaton mehetünk strandra.. Mindig azon vagy egy nap késéssel menzeszeltünk. Nah akkor esett le, hogy nekem meg sem jött😂😂.. ahány ember..
2020. okt. 13. 19:49
8/20 anonim válasza:
Igen. Nekem ovu után mindig egy hétig feszül a mellem, és ez a mensi előtti napon szokott megszűnni. Most fura volt, hogy nem kezdett el fájni, viszont a nemvárt napján igen....pont fordítva, mint máskor. És a hasam is kezdett görcsölni, nem erősen, de pont annyira, hogy bekuckózzam a nehéz napokra. Viszont nem jött meg, és másnap sem. (26 naposak a ciklusaim, de inkább előbb szokott jönni, minthogy késne) A 28. napon reggel gondoltam egyet, és megmértem a hőmet, ami még fent volt. Gyorsan csináltam egy tesztet, és pozitív lett.
2020. okt. 13. 21:08
9/20 anonim válasza:
Ellenkezőleg. Nekem mégjobban fájtak a melleim.
2020. okt. 13. 21:15
10/20 anonim válasza:
4szer voltam terhes, minden alkalommal fájt és megnőtt a havi időpontja előtt és utáltam, mivel futó vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!