Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lenne ajánlatos az 1....

Mikor lenne ajánlatos az 1. gyermek vállalása ebben az esetben?

Figyelt kérdés
30 évesen kapom kézhez az orvosi diplomámat, már rendelkezem saját lakással és úgy tűnik, azt a férfit is megtaláltam, akivel ebbe belevágnék.

máj. 22. 07:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

Mindenkinek más, ha rajtam múlna pl soha. Nem azért tanultam volna orvosnak, hogy elrontsam az életemet egy gyerekkel. Élvezném inkább az életet, építgetném a karrierem.

De mindenki más, ha neked a gyerek a vágyad, akkor vállalj amikor akarsz.

máj. 22. 14:48
 12/13 Senior Séf ***** válasza:
65%
Sok mindenhez ajánlatos a célszerűség szem előtt tartása, de a gyerekvállalás pont nem az a kategória. Gyereket majd akkor vállalj, ha olyan szerelmes vagy a párodba, hogy az ő nagyszerű génjeit (a tieiddel vegyítve) tovább akarod örökíteni az utókor számára.
máj. 23. 17:12
 13/13 1Léna ***** válasza:

Biztosan a kariered szempontjából kérdezed, de a biológiai óra ketyeg. Sokan addig halogatják a gyermekvállalást, amig a fogantatási nehézségek száma túlságosan megnövekszik. Azt bizonyára tudod, hogy a fogamzásgátló tabletták szedése a női hormonháztartást zavarja ez kihatással lehet a későbbiekben a gyermekvállalásra.

Mi a fontossági sorrendetek?

Család, munka, szórakozás?

Vagy munka, család, szórakozás?

Egyéb?

máj. 23. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!