Mikor lenne ajánlatos az 1. gyermek vállalása ebben az esetben?
Figyelt kérdés
30 évesen kapom kézhez az orvosi diplomámat, már rendelkezem saját lakással és úgy tűnik, azt a férfit is megtaláltam, akivel ebbe belevágnék.máj. 22. 07:57
11/13 anonim válasza:
Mindenkinek más, ha rajtam múlna pl soha. Nem azért tanultam volna orvosnak, hogy elrontsam az életemet egy gyerekkel. Élvezném inkább az életet, építgetném a karrierem.
De mindenki más, ha neked a gyerek a vágyad, akkor vállalj amikor akarsz.
12/13 Senior Séf válasza:
Sok mindenhez ajánlatos a célszerűség szem előtt tartása, de a gyerekvállalás pont nem az a kategória. Gyereket majd akkor vállalj, ha olyan szerelmes vagy a párodba, hogy az ő nagyszerű génjeit (a tieiddel vegyítve) tovább akarod örökíteni az utókor számára.
13/13 1Léna válasza:
Biztosan a kariered szempontjából kérdezed, de a biológiai óra ketyeg. Sokan addig halogatják a gyermekvállalást, amig a fogantatási nehézségek száma túlságosan megnövekszik. Azt bizonyára tudod, hogy a fogamzásgátló tabletták szedése a női hormonháztartást zavarja ez kihatással lehet a későbbiekben a gyermekvállalásra.
Mi a fontossági sorrendetek?
Család, munka, szórakozás?
Vagy munka, család, szórakozás?
Egyéb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!