Ajánlatos lenne eseményi utánit bevennem?
Sziasztok! Több millió ilyen kérdés van, de mégsem láttam egyikben se a megfelelő választ.
Tegnap este a barátommal lefeküdtünk majd a hasamra élvezett,ami utána kis mennyiségben lefolyt a puncimra/hüvelyemhez. Menstruáció 16. napján vagyok,peteérésem pár napja volt. Van okom félni,hogy terhes lehetek? Persze,védekezés nélkül ott van az emberbe eleve a félelem,csak ha nem történt baj, akkor meg 'felesleges' lenne megvenni.
Tavaly októberében egy 72 órásat már megnyugvásképpen vettem, ajánlatos most is vennem ?
11 nap múlva jön meg,addig kattogjak a dolgon?
És ha vennék, bevehetem úgy,hogy Premens tablettát szedek?
Nagyon túlszoktam aggódni sajnos az ilyen dolgokat,és ezt is azért írom,mert már aggódok.
Nem lenne értelmesebb dolog védekezni?
Én bevennem, igen, mert nem akarok gyereket és szívesen megusznam az esetleges abortuszt. A premensre semmilyen hatással nincs
Ha ennyire félsz miért nem védekezel? Nálam nő létemre is szokott gumi lenni, volt is hogy kellett, mert barátomnál pont nem volt.
Ha ennyire félsz vegyél be, elővádéktól is lehet gyerek, mégha nagyon minimális eséllyel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!