Terhességi tesztet csak reggel ajánlatos csinálni?
Figyelt kérdés
Ma csináltam délután egy tesztet és negatív lett sajnos :( Hallottam hogy reggel a vizeletben több a hcg hormon így akkor kell elvégezni a tesztet? igaz ez? Jelentkeznek nálam a terhesség jelei pl: nagyon émelygek és hányingerem is szokott lenni és már 5 napot késik a menzeszem!#terhességi.tesztet.csak.reggel.ajánlatos.csinálni.
2015. jún. 19. 16:13
1/9 anonim válasza:
Jól hallottad. Reggel koncentráltabb a vizelet.
Csinálj egyet holnap reggel is.
2/9 A kérdező kommentje:
úgy lesz :) nagyon reménykedem :)
2015. jún. 19. 16:16
3/9 anonim válasza:
Ha 5 napja késik, akkor már délután is pozinak kéne lennie.
4/9 A kérdező kommentje:
de azt is hallottam hogy a korai terhességet még nem biztos h kimutatja mivel még nem történt meg a beágyazódás..
2015. jún. 19. 16:21
5/9 anonim válasza:
A legtöbb teszt kimutatja a pár hetes terhességet is. Reggel valóban koncentráltabb a pisi, csinálj egy tesztet reggel. :)
6/9 anonim válasza:
Kérdező, ha annyira korai a terhesség, akkor mitől marad ki? Vagy késik?
Valóban, ha már késik, akkor valami történik a szervezetedben. Ezt pedig kimutatná a teszt.
De a holnap reggeli a biztos.
7/9 A kérdező kommentje:
alig várom a reggelt :D csak az a baj h egésznap szédülök és émelygek :( de remélem ez a terhességnek a jele :)
2015. jún. 19. 16:52
8/9 anonim válasza:
Nekem a 3. Késős délután pozi volt. Próbàlj talán egy másik fajtát
9/9 anonim válasza:
Ha baba lenne mutatná már..
a korai terhességet az arra mondják hogy a menzesz előtt tesztel v.ki 2-3 nappal..
nekem mindhárom gyerkőcöt mutatta aznap mikor kimaradt..erős 2 csík volt.
A tied negatív.full szürke a csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!