Valahol elcsíptem, hogy akinek hátrahajló méhe van, ajánlatos hason feküdni. De ez mikorra vonatkozik?
Már csak terhesség idején jó valamire, vagy a "próbálkozás" után is segítheti a teherbeesést?
Annak idején amikor a doki megmondta, hogy ilyen a méhem,kicsit megijedtem. Azt mondta, nem kell pánikolni, megsegíti a dolgot a hátulról történő akció. De hogy utána kellene valahogy maradni, arról nem mondott semmit...
Akkor mondta a doki először, hogy hátrahajló méhem van, amikor az első terhes UH-ra mentem.
Nem szeretem hátulról, az aktusok után egyből felkeltem és pisilni mentem, mégis az első hónapban terhes lettem.
Ez amolyan városi legenda. Nekem is az van. Annyit jelent, hogy pár százalékkal nehezíti a teherbeesést, de nem jelentősen.
Jómagam 3 hónap alatt estem teherbe, mindenféle számolgatás, orvosi rásegítés, stb nélkül. Egyetlen előzetes vizsgálat volt, az orvos UH-val megnézte, hogy az belső nemi szerveim megfelelően kifejlődtek-e és nincs-e cisztám. Ez egy 5 perces vizsgálat volt.
Az együttlétek nem is voltak annyira gyakoriak (heti 1-2), tehát a 3 hónap akár ezen is múlhatott, de az átlagos teherbeesési időben így is lazán benne voltam.
És minden együttlét után néhány perc "elfáradtam, jó volt" heverészés után fel is pattantam, nem volt semmi extra póz vagy bármi. Ugyanúgy csináltuk, mint előtte, csak már nem szedtem fogamzásgátlót, ez volt az egyetlen különbség.
Nekem hatrahajlo. Se az elsovel,se most nem csinaltam semmi extra dolgot! Csak szexeltunk es kesz :D
Az elso egy alkalombol sikerult,pont mielott ment vissza a ferjem kulfoldre utolso este nem vedekeztunk,hogy hatha....mikor jott haza legkozelebb mar tudtam,hogy baba van.
A masodikkal a 3.probalkozos honap lett sikeres,de nem tettem gyertyaba a labam,nem fekudtem hasra,egyszeruen csak szexeltunk ahogy jol esett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!