Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egy kis segítséget szeretnék...

Egy kis segítséget szeretnék tőletek hőmérőzésbe, még eddig nem. Mértem a hőmet, mikortól ajánlatos mérni?

Figyelt kérdés
3sikertelen hónap után vagyunk. Nagyon szeretnénk babát
2019. aug. 15. 09:36
 1/4 khniki ***** válasza:
100%
Reggelente azonnal az ébredés pillanatában kell mérni. Fontos, hogy oda legyen készítve a hőmérő, ne legyen plusz mozdulat, hogy felkelsz vagy leveszed egy polcról. Ha azonos időben tudod mérni, még jobb, de az sem baj, ha nem. Legslább 4 óra alvás azonban szükséges előtte. Ennél kevesebb alvás, előző esti alkoholfogyasztás, betegség, gyógyszerek mind begolyásolhatják az ébredési hőt. Töltsd le az OvuView appot, abban nagyon jól lehet vezetni! Ha kiegészíted ovulációs teszttel, egész pontosan gogod látni, mikor volt peteérés.
2019. aug. 15. 10:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos vagy! Köszönöm a válaszod!

😊😊

2019. aug. 15. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az első szépen összeszedte a fontos dolgokat, még annyival egészíteném ki, hogy nyelv alatt érdemes mérni, a digitális hőmérőt is 5 percig bent kell tartani csipogás után,m még tizedeket mehet fel. Engem zavart a csipogás így inkább sima hőmérőt használtam :D Ha nem zavar, hüvelyben mérve a legpontosabb.

Sok sikert és türelmet kívánok, tudom nem segít a tudat, de mi 7 évet vártunk a babára, egy rakás hőgörbém van XD Ha most egy éven belül sikerül a kistesó már boldog leszek :D

Hajrá!

2019. aug. 15. 13:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm 😊🍀 Szorítok neked! :)
2019. aug. 15. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!