Mikor lenne ajánlatos az 1. gyermek vállalása ebben az esetben?
Figyelt kérdés
30 évesen kapom kézhez az orvosi diplomámat, már rendelkezem saját lakással és úgy tűnik, azt a férfit is megtaláltam, akivel ebbe belevágnék.máj. 22. 07:57
1/13 anonim válasza:
Diplomás létedre ehhez segítség kell?
Amikor úgy érzitek, készen álltok rá...
2/13 A kérdező kommentje:
Csak így tapasztalati úton gondoltam, hogy mikor lenne célszerű😅
máj. 22. 08:02
3/13 anonim válasza:
Marika azt mondja, már el vagy késve, mert fiatalon jó szülni.
Zsuzsika azt mondja, várj még, dolgozz le 5 évet, majd utána szülj 40 évesen.
Ezzel mivel vagy előrébb?
4/13 A kérdező kommentje:
Az tuti hogy 35 előtt terveztem😁
máj. 22. 08:06
6/13 anonim válasza:
Az se mindegy mikor találtad meg a férfit pl, múlt hónapban vagy 2 éve :) Én pl 30 évesen ismertem meg a férjem, 2 év után volt eljegyzés, 3 év után esküvő, az esküvő előtt vágtunk bele a babaprojektbe, mégis úgy alakult kellett 3 év mire sikerült is. Persze ha ezt tudom nem várok eddig, de én pl ragaszkodtam hozzá hogy előbb esküvő, aztán baba :)
7/13 anonim válasza:
Az attól függ. Van gyakorlatod? Mikor mennél vissza dolgozni 1 év után vagy 3? Ha a helyedben lennék nem mást kérdeznék hanem magamban játszanám le. Ha van egy kis gyakorlatom és 1 év után visszamennék akkor valószínű úgy mennék el hogy legalább csed gyed legyen . És minél előbb. Ha úgy érzem hogy jó lenne még egy kis rutint szerezni akkor tuti várnék még.
8/13 anonim válasza:
7es vagyok. És igen a párkapcsolat sem mindegy. Én 15 évesen jöttem össze a férjemmel. 24 és 28 évesen szültem. Most 31 vagyok . Nekem így volt jó. Itt csak te ismered magad és a körülményeidet. A ház egy dolog.
9/13 anonim válasza:
Én nem vártam volna 30 évesen koromig, ha semmi egészségügyi gondom. 25 évesen szültem az elsőt, és szültem volna korábban is, ha megvan a megfelelő partner. Szóval nem vagyunk egyformák, így ne is anonim fórumon várd erre a választ, akkor vállaljatok gyereket, ha mindketten akarjátok már a pároddal.
10/13 anonim válasza:
Ja, és még annyit hozzátennék, hogy nem muszáj éveket várni akkor sem, ha most ismerted meg a párod. Mi alig több, mint egy évet vártunk a megismerkedes után, és teherbe estem. Terhesen volt az esküvő is. Így is lehet. Te tudod, milyen a kapcsolatotok, és milyen beallitottsaguak vagytok ti. 9es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!