Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindhárom pozitív? Fentről...

Mindhárom pozitív? Fentről lefelé sorban: Tegnapelőtt délután 2-kor, tegnap este 8 után és ma reggel csináltam ezeket az ovu teszteket.(Elysium)

Figyelt kérdés

Sajnos nem sikerült egy időben, de én ezeket pozitívnak nézem, mert vagy ugyanolyan erősségű a tesztcsik, vagy erősebb.

Voltunk együtt az első teszt után, illetve ma reggel.

Szerintetek csináljak még? Vagy a teszt nem jó?

Kép itt:

[link]

máj. 20. 07:06
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

En a kozepsot mondanam csak pozitivnak, de azt gondolom, hogy mivel egyutt voltatok tobbszor, nincs akkora jelentosege most, hogy pontosan melyik az. Jo lesz igy.

Probalj delutan es egyidoben tesztelni, jobban fogod latni majd szerintem a kulonbsegeket.

máj. 20. 07:13
 2/7 babyboom567 ***** válasza:
63%

Értékelhetetlen, hisz nem egy időben(főleg hogy nem délután csináltad).

Ráadásul nem ezen fog múlni.Én kb 1 évig LH teszteltem,mindig ugyanabban az időben,és mindig volt gyönyörű szép pozitív tesztem.Kivéve az utolsó hónapot amikor nem volt,pedig ráhúztam még még simán vagy 10 napot,de nem lett pozitív.El is engedtem azt a hónapot.És akkor lettem terhes.

máj. 20. 07:35
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Kedves 2 válaszoló én is így fogok tenni mármint az elengedés részét!

Mert igaz hogy 42 leszek de tavaly októbertől próbálkozunk újra 10 év után ,csak kezdek nagyon elkeseredni!🥹🥹

máj. 20. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Egyiksem pozitív.
máj. 20. 15:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen mint a kérdezőnek a középső,miért nem az a pozitív?

Nem értem

máj. 20. 15:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Elneztem a csíkokat, valoban pozitiv az also 2
máj. 20. 15:57
 7/7 anonim ***** válasza:

A középső a legerősebb ,az pozitív nem??

Vagy akkor én sem értek hozzá

júl. 13. 18:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!