Aszexuálisan teherbeesni?
Férjem így fogadott el, van ilyen. Rég együtt élünk. De így hogy hozzam össze? Tanácsok? Én vagyok az aszexuális. Ő meg nem akkora étvágyú,így elfogadott engem. Azt mondta ha nem fogadta volna el,előbb szólt volna. Meg azt is,hogy kevesen élnének így. De nekem mákom van mert nem szexéhes.
Nő
"Hacsak nem magánba mentek, programcsászárra, szerintem neked mindenképpen azt érdemes, de majd eldöntenitek persze."
Pont ezt intézzük. Szerencsére minden Ok. :)
Magyarán a tájékoztatás volt meg!!
Nem a terhesség.. csak infót gyűjtöttünk mire hol van lehetőség
Nálunk a férjem aszexuális.
Mikor a gyerekeket terveztük, akkor a peteérés előt 2 nappal, aznap és utána 2 nappal voltunk együtt. Valamit valamiért! 3 gyerekünk van.
Szerencsések vagyunk, mert hamar összejöttek. Az már más tészta, hogy a férjem úgy érzi, hogy a következő életére is előre letudta a szexet. 😅
Én az elején elmentem magán dokihoz, nyíltan elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Nagyot nézett, de ahogy ő mondta, látott már ennél cifrábbat is! Nekem aránylag fix volt a peteéresem időpontja. 2 hónapig nézte uh-n, utána csak az érzesre hallgattam, mert jellegzetesen szúrkál a hasam olyankor.
Sokaknak az LH teszt válik be, esetleg azt is kipróbalhatod, de a legfontosabb egy olyan doki, akivel őszintén meg tudod beszelni ezt az egészet!
De lehet csak alacsony a libidóm? Havi párszor van kedvem tökjó. Viszont heti szinten nem. Ez azért elég aszexuális. Nem? Vagy azok sohase akarják?
Amúgy pont eltalálta a lényeget az egyik válaszoló. Tudom etikailag meg mittudén mennyien küzdenek ellene de szerencsére 1,5 millióért van lehetőség császárral szülni úgy hogy előre tudja az ember. (Pl nem a több órás vajúdáskor tolják mégis a műtőbe hanem nem vajúdik) Stb. Igeen tudom a heg. Igen borzalmas fáj. Igen vágás. "A Katika hetekig alig bírt állni de Anita aki hüvelyen szült már az ágyból kipattant a szülés után 0,02 mp-el." Oké.
Akkor is. :)
Más ennyit simán elutazik akár milliókat is. Miért választanék egy luxus nyaralást ehelyett? Inkább megyek később. Aki szerint sok 1,5 millió erre azt megkérdezném: teljes élete alatt költött e ennyit más "Extra" dolgokra.
Kinek mi..
Lehet hormon vizsgalat, nekem is volt olyan hogy nem volt kedvem egyaltalan.
De mikor problkozni kezdtunk akkor minden masnap a termekeny napokon majd Mikor az ovu teszt pozitiv, akkor aznap es masbap is.
En nem vagyok aszexualis de elhiheted hogy semmi kedvem nem volt idore szexelni. Megis megtettuk. Ha nincs ellenedre hogy egy gyors menetet letudjon a ferjed, akkor természetes uton is sikerulni fog. Viz bazisu sikositot vegyetek hogy ne legyen kellemetlen neked.
Ajanlom az ovuláció teszteket mert igy nem kell vakon szexelni, tudni fogod mikor lesz esedekes.
Szerintem nem vagy aszexuális. Egy aszexuálisnak nincs kedve havonta néhányszor se szexelni.
Lehet, hogy kezelhető lenne az alacsony libidód vagy a fizikai dolgok elleni kattanásod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!