Aszexuálisan teherbeesni?
Férjem így fogadott el, van ilyen. Rég együtt élünk. De így hogy hozzam össze? Tanácsok? Én vagyok az aszexuális. Ő meg nem akkora étvágyú,így elfogadott engem. Azt mondta ha nem fogadta volna el,előbb szólt volna. Meg azt is,hogy kevesen élnének így. De nekem mákom van mert nem szexéhes.
Nő
Ismerd meg a tested, mikor vagy termékeny. Ovulációs LH teszt, hőmérőzés. Egy egészséges, 35 év alatti nőnek 80% az esélye teherbe esni 1 év alatt. Rgy ciklusban 20-25% esély van rá. (35 év felett már kevesebb százalékok).
Egy nő egy ciklusban 4-6 napig termékeny. Azt bizony nem egyszerű eltalálni, hacsak nem vagytok együtt 2 naponta a két menstruáció között. Gondolom azt nem szeretnéd egy éven át.. Meg kéne tudnod magadról, mikor vagy termékeny, milyen hosszú a luteális szakaszod stb.
Ha nem tudod, hogy kell LH tesztelni, hőmérőzni, mi az a luteális szakasz, amikor már nem lehet teherbe esni, szólj, és leírom.
Lombikot nem engedélyezik bárkinek, rengeteg vizsgálat előzi meg. Ebből több olyan, amikor fizikailag megvizsgálnak ott bent, hüvelyi ultrahangok, átjárhatósági. Utóbbi fájdalmas is. De kell a lombikhoz.
Majd a lombiknál a petesejtek leszívása. Majd a megtermékenyítés. Sokaknak nem sikerül elsőre, hanem 3-5. alkalommal, vagy akár még később. Mellette rengeteg vérvétel, vizsgálat, gyógyszerek.
Terhességnél is szokott lenni az elején hüvelyi ultrahang.
Szülés alatt is sokszor fognak oda nyúlni. Sajnos van, akinek kézzel tágítanak...
Hacsak nem magánba mentek, programcsászárra, szerintem neked mindenképpen azt érdemes, de majd eldöntenitek persze.
Csak ezekre mind készülj fel lelkileg, vagy kérdezd meg a rokonod, akit említettél.
Honnan tudod, mikor kell együtt lennetek? Amikor a végén beteszi 1 percre.
A spermiumok maximum 3-5 napig életképesek odabent, és a megrepedt tüsződ 1 napig. Nem egyszerű eltalálni ezt a 4-6 napot.
Vagy együtt vagytok így 2 naponta?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!