Mèhenkívüli terhessèg után egy petevezetèkkel 2 gyereket is szült?
Figyelt kérdés
2015 ben mèhenkívüli terhessèg miatt kivettèk a jobb petevezetèkem :( 2017 ben termèszetes úton született a kislányom :) Most megint szeretnènk gyereket de fèlek hogy ez is mèhenkívüli lesz mint a legelső terhessègem ès akkor nem lehet már babám...Eddig nem volt bennem fèlelem hiszem azóta született a kislányom; csak sajnos egy hónapja a húgom is 8gy járt ès visszajöttek a nem jö emkèkek....Szívesen hallgatnèk pozitív törtèneteket hogy vannak mèg csodák ès hogy bátorítsam a lelkem :)2024. máj. 9. 10:09
1/4 anonim válasza:
Tudom sovány vigasz lesz, de mikor ilyen helyzetbe voltam az volt a fejembe hogy kétszer ritkán csap ugyan oda a villám.
A második meg ha igen akkor még mindig lehet lombikkal kisbabánk :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod :) Egyszer már sikerült egy petevezetèkkel remèlem azóta is minden rendbe van azzal az eggyel. Nagyon gyenge vagyok lelkileg biztos kikèszülnèk mègegy ilyet átèlni :( De próbálom nem bevonzani a rosszat ès csak pozitívan hozzáállni :)
2024. máj. 9. 19:51
3/4 Katona Dius válasza:
Nekem kolléganőmbe "kétszer is csapott", hogy az első szavaival éljek. Méhen kívülivel mind a két vezetékét elveszítette. Lombik programmal lett egy gyönyörű, egészséges, csupa energia kislánya. Szóval nem kell félni, ha ne adj isten, véletlen, valami hihetetlenség folytán nálad is elmenne a másik vezeték, vannak még módszerek, amivel össze tudjátok hozni a második babát.
Kolléganőmnél két éves a csajszi, most gondolkodnak azon, visszamennek egy kistesóért :)
4/4 A kérdező kommentje:
Ohh Istenem mèg az a jó hogy sikerült neki a lombik mer sokaknak mèg az is hosszú idők után csak...De nem akarom bevonzani a negatívumot bízok benne csak nem járok így mègegyszer
2024. máj. 14. 17:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!