Hogy létezhet az, hogy amikor megjön a mensi, aznap reggel megemelkedik a hőmérséklet 2 tized fokkal?
Figyelt kérdés
És nincs mensis görcs egyáltalán!! Talán a palástfű tea tehet erről?2010. okt. 28. 10:27
21/27 anonim válasza:
Helyes! Na jól van én lépek, te pedig nyugodj meg és bizakodj, hátha:)) és írd meg holnap légyszíves, hogy hogyan alakul a hőd, drukk neked.
22/27 A kérdező kommentje:
Ok, írni fogom, hogy állok! Kicsit reménykedni kezdtem most, köszönöm ezt neked!
2010. okt. 28. 11:56
23/27 A kérdező kommentje:
Sajnos ez tényleg mensi! :( Ma reggelre leesett a hőm 36,5-re! A palástfű tehet arról, hogy mensi napján megemelkedett a hőm és hogy egyáltalán nincs mensis görcsöm! :( Soha többet nem iszom semmilyen gyógyteát!
2010. okt. 29. 08:46
24/27 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, de ha hiszed ha nem szerintem ez akkor sem a tea műve. ..de ha nincs semmilyen gondod, tehát ha a ciklusod normális 28-30 napos és nincs progi hiányod akkor tényleg felesleges innod a teákat.
25/27 A kérdező kommentje:
De a tea miatt lehet. Akkor mi más miatt. Nézd csak meg a múlt havi görbémet, ez is érdekesen alakult és akkor éreztem is hogy valami történik:
Az is furcsán fejeződött be, mi a véleményed?
2010. okt. 29. 09:32
26/27 anonim válasza:
Igen látom, sajnos nem vagyok orvos így nem tudom miért ugrott fel mensi alatt..olyan mintha próbálkozna a szervezeted, hogy megtartson egy babát..nem ártana kérni a nőgyógyitól hormonvérvételre beutalót a 3. és 21.napodon, hogy nézzék meg a progi szintedet..mert lehet csak egy kis gyógyszeres támogatás kellene vagy nem tudom.
27/27 A kérdező kommentje:
Hát nekem is furcsa ez az egész amúgy.
A görbéimet orvosnak meg kéne mutatnom, ők biztos tudnák hogy mi lehet.
Nem tudom, hogy mit gondolna a dokim, ha elmennék hozzá. Mit kéne mondanom neki pontosan. Amúgy én arra gondoltam, hogy januárban mennék el, ha nem jön a baba, már pedig úgy érzem nem fog jönni...
2010. okt. 29. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!