Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után mindig kb 14...

Peteérés után mindig kb 14 nap környékén kell megjönnie a mensinek?

Figyelt kérdés

Avagy ez eltolódhat akár több napot is(nem 2-3 napra gondolok persze) Csak mert dec 11-én mult el a mensim, és eddig az volt nálam a megszokott, hogy innentől számítva mindig a 28. napon jött meg. De az így számolva ugye az 35 napos ciklust jelentene kb. Viszont a mult hónapban elkezdtem inni a cickafark teát és így 19-én volt PÉ-m. De ha innen 14 napot számolunk akkor már meg kellett volna jönnie.

Szóval most akkor hogy is lehet ez?

(Ja azt hozzáteszem, hogy azért számolgatnám ennyire, mert babát tervezünk, csak nem akarnék még túl korán nekiállni tesztelni)

2009. jan. 5. 14:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Én őszintén szólva nem igazán értek ehhez de úgy hallottam, olvastam,h. sok minden befolyásolja. Pl.betegség, stressz, hormonok stb. Viszont a kimaradt mensi után 1 héttel már ki kell,h. mutassa a teszt ha terhes vagy. Sztem tesztelj egyet, mi bajod lehet?!
2009. jan. 5. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! én úgy tudom, hogy a tüsző megrepedése után annak helyén alakul ki a sárgatest melynek élettartama 12-14 nap ha nincs baba akkor ennyi idő után sorvad el és megjön a menstruáció ha nincs semilyen hormonális probléma, bár a 35 napos ciklus szerintem sok. Miből gondolod, hogy pont 19-én volt a peteérésed?
2009. jan. 7. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!