Ki nem várja 29re??

Figyelt kérdés

Ma vagyok 10dpon ki hol tart??

Nekem mai teszt flce full negatív ...

ápr. 25. 07:22
 121/132 anonim ***** válasza:

Gratulálok C🥰 Nagyon örülök neked!

Írok majd a doki után!

Akiknek még nem sikerült,nekik is kitartást és mielőbbi pozi tesztet♥️

I.

máj. 30. 08:53
 122/132 anonim ***** válasza:

Amugy nekem a 2fiammal szinte semmi terhes tünet nem volt,a kislányommal émelyegtem kb 2hétig,és annyi volt🙈🙈

Mindhárom terhességem nagyon szuper volt,kíváncsi vagyok,most hogy alakul majd :)

I.

máj. 30. 13:27
 123/132 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen 🥰

Remélem most is szuper terhességed lesz😊 Nekem a harmadik baba kettő lányom van velük semmilyen tünetem nem volt az állandó ehetnéken kívül 🙈 de ez már most is jelen van 🙈 Remélem így is marad 😁

C.

máj. 30. 13:52
 124/132 anonim ***** válasza:
Gratulalok en is!!! 😊😊😊
máj. 30. 18:34
 125/132 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen 🥰

C

máj. 30. 18:53
 126/132 anonim ***** válasza:

Hétvégén már 5 hetes leszek. 🙈

Folyton alszok,nagyon rajtam az ólomfáradtság.

Többiek hogy vagytok?

I.

máj. 31. 11:06
 127/132 anonim ***** válasza:

Én állandóan eszek de nem baj így legalább remélem marad rajtam plusz kg terhesség utánn is🙈😅 "Meghalni" nem lenne időm annyi minden van szóval rajtam még nem jött ki az álmosság.

C.

máj. 31. 11:10
 128/132 anonim ***** válasza:

Nekem semmi étvágy,hústól és kvtól felfordul a gyomrom😃

Ahh,én sem unatkozom a három gyerekkel,de annyiban jó,hogy itthon vagyok a legkisebbel,vele délutan tudok jókat aludni🥰

I.

máj. 31. 11:38
 129/132 anonim ***** válasza:

Áhh én éjjel,hajnalba is képes vagyok enni ha napközben 2órán átt nem eszek már rosszul vagyok az éhségtől😶🤦🏻‍♀️😅 Illetve állandóan pisilni járok és nem csak egy-két csepp rendesen mennyiség de nem értem mert nem iszok túl sokat de fél óránként mennem kell úgy hogy ezt nem igazán értem.

Jó hogy tudsz pihenni a kicsivel 😊

Én is itthon vagyok még a kicsivel ő alszik délben de a nagy már nem úgy hogy mi max csendes pihenőt tartunk de legtöbbször nem jön össze annyi energiája van 🙈😅

C

máj. 31. 11:49
 130/132 anonim ***** válasza:

Nekem a nagyobbak nincsenek itthon,suliba. :)

Kislányom rendesen lefárasztjuk előtte🤣 Vagy a Dunaparton vagyunk,vagy hegyen. (Esztergomiak vagyunk)

Nagy túrázó család vagyunk🙈🙈

I.

máj. 31. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!