Ki nem várja 29re??
Ma vagyok 10dpon ki hol tart??
Nekem mai teszt flce full negatív ...
Gratulálok C🥰 Nagyon örülök neked!
Írok majd a doki után!
Akiknek még nem sikerült,nekik is kitartást és mielőbbi pozi tesztet♥️
I.
Amugy nekem a 2fiammal szinte semmi terhes tünet nem volt,a kislányommal émelyegtem kb 2hétig,és annyi volt🙈🙈
Mindhárom terhességem nagyon szuper volt,kíváncsi vagyok,most hogy alakul majd :)
I.
Köszönöm szépen 🥰
Remélem most is szuper terhességed lesz😊 Nekem a harmadik baba kettő lányom van velük semmilyen tünetem nem volt az állandó ehetnéken kívül 🙈 de ez már most is jelen van 🙈 Remélem így is marad 😁
C.
Hétvégén már 5 hetes leszek. 🙈
Folyton alszok,nagyon rajtam az ólomfáradtság.
Többiek hogy vagytok?
I.
Én állandóan eszek de nem baj így legalább remélem marad rajtam plusz kg terhesség utánn is🙈😅 "Meghalni" nem lenne időm annyi minden van szóval rajtam még nem jött ki az álmosság.
C.
Nekem semmi étvágy,hústól és kvtól felfordul a gyomrom😃
Ahh,én sem unatkozom a három gyerekkel,de annyiban jó,hogy itthon vagyok a legkisebbel,vele délutan tudok jókat aludni🥰
I.
Áhh én éjjel,hajnalba is képes vagyok enni ha napközben 2órán átt nem eszek már rosszul vagyok az éhségtől😶🤦🏻♀️😅 Illetve állandóan pisilni járok és nem csak egy-két csepp rendesen mennyiség de nem értem mert nem iszok túl sokat de fél óránként mennem kell úgy hogy ezt nem igazán értem.
Jó hogy tudsz pihenni a kicsivel 😊
Én is itthon vagyok még a kicsivel ő alszik délben de a nagy már nem úgy hogy mi max csendes pihenőt tartunk de legtöbbször nem jön össze annyi energiája van 🙈😅
C
Nekem a nagyobbak nincsenek itthon,suliba. :)
Kislányom rendesen lefárasztjuk előtte🤣 Vagy a Dunaparton vagyunk,vagy hegyen. (Esztergomiak vagyunk)
Nagy túrázó család vagyunk🙈🙈
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!