Ki nem várja 29re??
Ma vagyok 10dpon ki hol tart??
Nekem mai teszt flce full negatív ...
Igen,de szerintem még nàlad is lehet pozitív kimenetele:) Drukkolok
Nekem volt hogy a nemvàrt napjàn lett elöször halvàny pozitív a teszt,de én a peteérést nemkövetem
Sajnálom kérdező de szerintem is van még remény🙏🏻🥰 Nekem egyre sűrűbben van a hasszúrka a mindjárt megjön érzés illetve a melleim is nagyon fájnak. Az ingerültség meg ki készít nem vagyok türelmes sajnos :/
C voltam.
Nekem még 2 nap nemvártig. Igyekszem nem figyelni a tünetekre🙈 Bár nekem a 3 gyerkőccel nem is voltak,majd csak 5.hét után,előtte semmi.
Kérdező,míg nem jön meg,addig van remény🥰
C,neked is megy a drukk :)
I
Köszönöm I neked is szurkolók 🤞🏻
Érdekes mert az első kettőnél abból egy missed ab lett nem volt nekem se semilyen tünet csak a mindjárt megjön érzés ezen kívül más nem.
Igen,mindenkinél más.
Én ilyenkor a görcsöléseim,meg a mellfájdalmat már rátudom pmsnek,de nekem előtte ezek máskor is vannak. 🙈
Amikor semmi nem volt,nálam akkor jöttek a gyerekek.
2fiam és egy lányom van. :)
De kezdek már türelmetlen lenni,hogy vajon sikerült e🥺
I.
Nem bírtam ki és már kíváncsi voltam mi a helyzet mert konkrétan alig aludtam az éjjel annyira fájtak a melleim. Így csináltam egy Livsane korai tesztet (ez volt csak itthon)nem első vizeletből vártam 2órát nem ittam és negatív lett. Van még 3napom a nemvártig de azt gondolom ha terhesség miatt lennének a tünetek akkor már mutatnia kellett volna valamit. Vagy rosszul gondolom? A tesztre az van írva hogy 6nappal elötte kimutatja. Van tapasztalatotok ezzel a fajta tesztel? Ti hogy vagytok?
C
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!