Ki nem várja 29re??
Ma vagyok 10dpon ki hol tart??
Nekem mai teszt flce full negatív ...
1-es, én is 28-ra nem várom :)
Drukkolok nektek!
4 hónapja próbálkozunk, már nem merek tippelni :D
Annyival másabb most, hogy 7-8 DPO-n volt egy nagyon kevés rózsaszín, illetve a 10-en barnás pecsételésem.
Igaz, hogy előfordult már más ciklusoknál is barnázás, de nem 4-5 nappal nemvárt előtt és nem ilyen kevés volt, hanem folyamatos 1-2 nappal menstruáció előtt.
Próbálom mondani magamnak, hogy ne éljem bele magam, de nagyon messzinek tűnik még számomra a vasárnap, amikor tesztelni tervezek :)
És neked kedves kérdező, van/volt bármilyen tüneted, ami eltér a normális ciklusodtól?
Nem lehet hogy beágyazódás miatt volt az az enyhe vérzés?
Hát meg mondom őszintén nem tudom:/ érzékeny a mellem néha néha görcsöl a hasam de ennyi kb az a fura hogy nincs pattanás nem húzódik a hasam ahogy szokott bízom benne hogy össze jött :D el emletileg 15 én volt ovu akkor sikerült össze bújni és 18 án is szóval reménnyel indulok neki ennek a 4 napnak még tudok tesztelni nem tudom milyen tesztet lenne érdemes venni szerinted ?
Én 30.ára nem várom,második próbálkozós hónapunk ez.
Nincs olyan érzésem most,hogy sikerült volna🙈
4.baba lenne.
Sok sikert kívánok neked és drukkolok 😁
Nekem most olyan érzésem van nem jött össze 😓 megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!