Ki nem várja 29re??
Ma vagyok 10dpon ki hol tart??
Nekem mai teszt flce full negatív ...
Kérdező engem is érdekel hogy vagy? 😊
Nekem mostanában lenne ovum bár semmi jelét nem adja úgy hogy fogalmam sincs mi van :/ két naponta együtt vagyunk a héten aztán majd kiderül🥹🤞🏻tesztelni nem tesztelek csak naptár szerint nézem. Leghamarabb 26.án tesztelek.
C
Csajok mondjátok hogy ez jó jel 🥺🤞🏻 ahogy írtam naptár szerint 16.án lett volna ovum de viszont a fájdalom 17.é jöt. Együtt voltunk 13.15.17.18.-án ma reggel szúrkált a hasam a méhem körül szinte mint a menstruációs fájdalom csak sokkal enyhébben és nem is tartott sokáig.
Ez lehet beágyazodásnak a jele?
Bár nem hiszem hogy az lenne vagyis ha az mégis melyik együttlétből lehetne? 15.eit már 6nappal ezelőtt volt ahoz képest túl sok idő telt el a 17-18meg túl kevés 🤔
Tegnap 10.dpon sajna negatív lett a 10es teszt,így nem sok reményem már. Majd vasárnap kell ,hogy megjöjjön. Mostmár megvárom.
Te is írj majd,ha teszteltél!! :)
I.
Sziasztok csajok! Köszönöm jól vagyok igaz azóta se jött meg doki azt mondta bizuk a természetre és ha meg jön mennem kell vérvételre meg a 21 napon is ha ott is rendben talál mindent akkor átjárhatóságot fognak nézni....
Félek tőle haha 🤣
Nektek nagyon szorítok 🤞🤞🤞
A tüdőmel még vizsgálatok mennek csak már most unom 😅
Örülök,hogy írtál Kérdező te is!
Remélem minden rendben lesz veled,és hamarosan jön a pozi teszt nálad is 😍
Tegnap ahogy írtam,nega volt a tesztem,de ma olyan furán érezrem magam. (Ma 11.dpo)
Émelygés,és kirázott a hideg a kávém illatától🤢
Hát eskü nem tudom mi van,leher már túlfigyelem magam,és túlreagálom🤦🏼♀️
I.
Sajnálom I de még van remény és jó jel ha a kávé szagát nem bírod 😁🥰 Szorítok neked🤞🏻
Kitartást kérdező🙏🏻🤞🏻 Remélem én is hogy minden rendben lesz és hamarosan pozitív lesz a teszted🥰
Én állandóan ennék még álmomban is kajával álmodok az éjjel linzerrel álmodtam persze el is mentem ma a cukiba venni🤦🏻♀️🤣 ezt igazából nem tudom hova tenni mert alapból nem vagyok egy nagy étvágyú🤔 ma vagyok a 6dpon még van időm bőven a tesztelésig de bízok benne hogy ez a május jól alakul🤞🏻
C voltam
Tegnapra nem vártam,de mivel múlthóba csúszott egy napot,így mára számoltam,hogy lehet most is csúszik,de ma sincs semmi.
Viszont még nem tesztelek,lehet most 2 napot csúszik🤣🤣
Nem élem bele magam semmibe.
C,teszteltél ma? Mi ujs veled?
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!