Felelőtlenség missed ab után csak 1 menstruációt várni a következő próbálkozás előtt?
Várj még, hisz nem hajt a tatár. Inkább 1 hónappal később ess teherbe, csak biztos legyen.
Nem ér annyit a próbálkozás, hogy 2 hónap mulva ismét a műtőasztalon találd magad.
Az én dokim az első havi utáni vizsgálatkor azt mondta, hogy jöhet a baba. De nagyon alapos vér-vizelet, vizsgálat, uh alapján döntött így, mindent a legnagyobb rendben talált, mintha terhes sem lettem volna. 8 hetes várandóságom végződött vetéléssel és műtéttel.
Egyénfüggő, hogy kinél mikor áll helyre minden. Gondolom úgyis mész dokihoz az első mensi után. Kérdezd meg erről.
Tényleg nem játék a dolog, mert ha nem ajánlja, akkor ne próbálkozzatok! Agyon idegeskednéd az egész terhességedet és minden pillanatban arra gondolnál, hogy vajon megmarad-e. Én biztos ilyen lennék.
Nagy szemét a főnököd, de ha már így alakult, akkor keress gyorsan egy másik munkahelyet, még ha nem is az álmaid állása az sem baj, és utána próbálkozzatok.
Nem kell azt tudni az új helyen, hogy babát szeretnétek! De majd GYED-et fogsz kapni és elég fél év munkaviszony hozzá. Gondolom a terhesség alatt úgyis dolgoznál egy darabig.
Szia!
Elég nehéz helyzetben vagy. Sajnos nekem is volt októberben ilyen műtétem. Nekem a műtét utáni első menstruáció után volt kontroll és az orvos azt tanácsolta, hogy várjak meg még egy menstruációt. Tehát a műtét után már volt kettő mensi. Mi csak most próbáljuk újra a babát. Egyébként az én munkahelyem is elküld, úgyhogy én közben más helyre is megyek dolgozni, mert nem biztos hogy összejön elsőre és dolgozni meg muszáj. Nehéz dolog de kitartást kívánok neked! Mindig van megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!