Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 nap késés után megcsinálhat...

11 nap késés után megcsinálhatom a tesztet délután is vagy várjak inkább holnap reggelig?

Figyelt kérdés
5 nap késés után csináltam egyet de az még negativ lett. Viszont azóta sem jött meg. Kimutatja vajon már egy délután megcsinált teszt is ha terhes vagyok? Amugy szinte semmilyen tünetem nincs. Néha szurkál a hasam középen,picit görcsölget mintha megakarna jönni,de ezt csinálja már több mint egy hete. Meg a derekam fáj. A melleim viszont nem fájnak. Szerintetek?
2009. jan. 5. 12:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok, tegnap délután sokat gondoltam rád és szorítottam!

Vigyázz magatokra!

2009. jan. 6. 08:46
 22/22 anonim ***** válasza:

Gratulálok, boldog babavárást, majd könnyű szülést és boldog babázást!!! Mindkettőtöknek, akik pozitívat teszteltetek.

Én is érzek sok tünetet magamon, de a tegnapi teszt negatív. Még próbálkozunk, bár a megérzésem (és leszakadni készülő melleim :-D ) azt mondja, ott a baba.

2009. jan. 6. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!