Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 nap késés után megcsinálhat...

11 nap késés után megcsinálhatom a tesztet délután is vagy várjak inkább holnap reggelig?

Figyelt kérdés
5 nap késés után csináltam egyet de az még negativ lett. Viszont azóta sem jött meg. Kimutatja vajon már egy délután megcsinált teszt is ha terhes vagyok? Amugy szinte semmilyen tünetem nincs. Néha szurkál a hasam középen,picit görcsölget mintha megakarna jönni,de ezt csinálja már több mint egy hete. Meg a derekam fáj. A melleim viszont nem fájnak. Szerintetek?
2009. jan. 5. 12:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Oké,valamikor 3 óra után megirom ha vettem tesztet. Eredetileg arra gondoltam hogy reggelig kibirom de már nagyon belelovaltam magam ugyhogy sztem megcsinálom délután. Ha negativ lesz akkor meg....hááát nemtudom mivan....
2009. jan. 5. 13:43
 12/22 anonim ***** válasza:
Na mi újság? Már elmúlt 3!!! :)
2009. jan. 5. 15:48
 13/22 A kérdező kommentje:
Na hát itt vagyok! Megcsináltam a tesztet. Pozitív!!! Még nem nagyon erősen ,de nem is gyengén,és egy perc alatt megjelent. Na most akkor kellene egy nagyon jó doki mert mivel volt egy vetélésem októberben most eléggé félek!
2009. jan. 5. 16:28
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én egy új hozzászóló vagyok. Hát...úgy látom, már nem kell a bíztatás a teszteléshez! :)

Szívből gratulálok és minden rossz szándék nélkül picit irígykedek is! :)

Gyönyörű 9 hónapot kívánok nektek!

2009. jan. 5. 16:33
 15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Hát azért eléggé félek,hirtelen azt sem tudom mihez is fogjak:-) Mindenesetre akik pozitív tesztre vágynak azoknak nagyon drukkolok és jó egészséget kivánok!
2009. jan. 5. 17:04
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a második válaszoló vagyok. Nekem is pozitív lett. Enyém sem a legerősebb, de a halvány csík is csík!!!

Sok boldogságot és probléma mentes babavárást kívánok!!!

2009. jan. 5. 18:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gratulálok! Jaj, de jó! Én vagyok a 7. hozzászóló, akinek fáj a dereka és én is októberben vetéltem el. Remélem pénteken nekem sem jön meg és én is pozitívat tesztelhetek...

Minél hamarabb menj el dokihoz, hogy tudjon gyógyszert felírni, ami segít megtartani a terhességet!

És gratulálok a második hozzászólónak is a teszt eredményhez! :)

2009. jan. 5. 18:33
 18/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2009. jan. 5. 21:30
 19/22 anonim ***** válasza:

Őszinte gratulációm!

Szép babavárást!

28 hetes kismami

2009. jan. 6. 07:15
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat aranyosak vagytok! Nagyon drukkolok és szurkolok mindenkinek aki pozitív tesztre vágyik,és gratula a második válaszolónak! Gondolj bele lehet hogy együtt fogunk szülni!! Ha még visszatérsz esetleg megirod hogy hova jársz dokihoz? Mert én dokikeresőben vagyok és nagyon szeretnék az Istvánban találni.
2009. jan. 6. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!